Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Март » 28 » 12:42:09

Сегодня на сессии горсовета Житомира рассмотрят более 40 вопросов

28.03.2008, 07:47:15 5466 0
Сегодня на сессии горсовета Житомира рассмотрят более 40 вопросов

Сьогодні 28 березня 2008 року о 10 годині в залі засідань міської ради розпочала роботу двадцять третя сесія Житомирської міської ради п'ятого скликання.

Як повідомила «Журналу Житомира» прес-служба Житомирської міської ради, на розгляд ради виносяться такі питання:
  1. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2008 рік.
  2. Звіт про виконання міського бюджету за 2007 рік.
  3. Про внесення змін до міського бюджету на 2008 рік.
  4. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності міста, що підлягають та не підлягають приватизації в 2008 році.
  5. Про внесення доповнень до Положення про відділ по обліку та розподілу жилої площі міської ради.
  6. Про внесення змін до рішення Житомирської міської ради від 06.02.08 № 545 “Про встановлення пільг та орендних ставок по орендній платі”.
  7. Про затвердження угоди між міжнародним благодійним фондом “Відкрите серце” та комунальним підприємством “Агентство з управління майном” Житомирської міської ради.
  8. Про внесення змін в рішення Житомирської міської ради від 30.11.06 № 125 “Про затвердження Положення про оренду, методику розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності міста Житомира”.
  9. Про внесення змін до Програми інформатизації та комп’ютеризації загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів м. Житомира на 2008 – 2009 роки.
  10. Про припинення ДКП “Аптека № 7” шляхом ліквідації.
  11. Про внесення змін в Програму розвитку фізичної культури і спорту в м. Житомирі на 2008 – 2011 роки.
  12. Про передачу на баланс управління освіти міської ради закінчених будівництвом споруд – об’єктів капітального будівництва – основних засобів – спортивних майданчиків для ігрових видів спорту, синтетичного покриття та спеціального обладнання.
  13. Про затвердження Положення про організаційний відділ Житомирської міської ради.
  14. Про затвердження Правил благоустрою території м. Житомира.
  15. Про визначення виконавця послуг з управління та утримання частини житлового фонду міської ради.
  16. Про визначення балансоутримувачів об'єктів благоустрою м.Житомира”.
  17. Про затвердження Програми утримання та поточного ремонту водопідйомної греблі на річці Тетерів в м.Житомирі на 2008 рік.
  18. Про розгляд протесту прокуратури міста Житомира від 25.01.08 № 16/8.
  19. Про затвердження назв топонімічних об’єктів у місті Житомирі.
  20. Про погодження місця розташування багатоповерхового житлового будинку по вул. Ціолковського, 12-б, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
  21. Про погодження місця розташування реконструкції з розширенням власної квартири №3 в житловому будинку по вул. Лятошинського,13 за рахунок добудови під салон – магазин непродовольчих товарів, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
  22. Про погодження місця розташування реконструкції з розширенням власних приміщень по виготовленню та ремонту меблів по вул. Ватутіна, 100 за рахунок прибудови виставкового салону – магазину та влаштування автостоянки для відвідувачів, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
  23. Про погодження місця розташування майданчика тимчасового паркування автомобілів по вул. Ватутіна, 170-а для відвідувачів кафе “Дивний сад”, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
  24. Про погодження місця розташування малоповерхової житлової забудови по пров. Соняшниковому,12,14, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
  25. Про погодження місця розташування реконструкції з розширенням власної квартири №1 в житловому будинку по вул. Мануїльського, 93 за рахунок добудови під магазин непродовольчих товарів, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
  26. Про погодження місця розташування виносного комунітаційного модуля №1 по вул. Авіаторів, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
  27. Про вилучення та припинення і надання на праві користування земельних ділянок юридичним і фізичним особам.
  28. Про надання на праві користування земельних ділянок юридичним і фізичним особам.
  29. Про припинення права користування, надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо відведення та встановлення меж земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
  30. Про розгляд звернень юридичних та фізичних осіб щодо продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі.
  31. Про приватизацію, передачу в оренду, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам м. Житомира.
  32. Про розгляд звернень юридичних та фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності про поновлення, розірвання, внесення змін та доповнень в договори оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
  33. Про продаж фізичній особі – підприємцю Потапенко Валентині Антонівні земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Ватутіна, 100, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
  34. Про продаж громадянину Дезі Костянтину Віталійовичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 70.
  35. Про внесення доповнень до рішення від 06.02.08. №557 “Про затвердження Програми земельної реформи в м. Житомирі на 2008 рік.
  36. Про розгляд звернення громадянина Пашковського А. П.
  37. Про розгляд протесту прокуратури міста Житомира від 06.03.2008 № 16/44.
  38. Різне.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: