Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Март » 31 » 10:30:16

На Житомирщині встановлені нові тарифи на перевезення пасажирів автобусами

31.03.2008, 10:30:16 4648 0
На Житомирщині встановлені нові тарифи на перевезення пасажирів автобусами

З метою недопущення дестабілізації на внутрішньообласному ринку автоперевезень голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела від 12.03.08  видав розпорядження №86 «Про розмір тарифу на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху».

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Згідно з розпорядженням, суб’єктам господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правових форм доручено встановити тариф на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху в приміському і міжміському внутрішньообласному сполученні на рівні не більше 0,16 грн. за 1 пасажиро-кілометр.

Рекомендовано при здійсненні перевезень пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху в приміському і міжміському внутрішньообласному сполученні, обмежувати рівень рентабельності до 15% при наданні даних видів послуг.

До розміру тарифу не включаються податок на додану вартість, сума страхового платежу з обов’язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті, витрати, пов’язані з обслуговуванням пасажирів на автовокзалах та автостанціях.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: