Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Апрель » 9 » 16:42:45

Забела с делегацией улетел в Грузию

09.04.2008, 16:45:51 4407 0
Забела с делегацией улетел в Грузию

З 9 по 12 квітня 2008 року делегація Житомирської області на чолі з головою облдержадміністрації Юрієм Забелою з діловим візитом перебуває в Імеретинському краї Грузії.

Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Мета поїздки – практична реалізація Угоди про співробітництво між Житомирською облдержадміністрацією та Адміністрацією Імеретинського краю Грузії.

У ході офіційної зустрічі з керівництвом Імеретинського краю буде підбито підсумки реалізації угоди за 2007 рік та окреслено пріоритети співпраці між регіонами в 2008 році. Також буде обговорено Протокол намірів про співробітництво між засобами масової інформації. Окремим пунктом співпраці сторони розглянуть питання оздоровлення дітей з Житомирської області у таборах відпочинку Імеретинського краю та дітей Імеретинського краю у таборах відпочинку Житомирської області в 2008 році.

У складі делегації Житомирської області: заступник голови облдержадміністрації Ігор Орлов, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Толстанов, генеральний директор обласного комунального агролісогосподарського підприємства „Житомироблагроліс” Ігор Рибінський.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: