Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Апрель » 20 » 11:27:29

Сьогодні у Житомирі фінал ІІІ Акції фонду «Серце до серця!»

20.04.2008, 19:01:05 4000 0
Сьогодні у Житомирі фінал ІІІ Акції фонду «Серце до серця!»

Сьогодні, 20 квітня розпочався фінал ІІІ Акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». В цей день на вулиці міста виходять сотні волонтерів, які пропонують житомирянам долучитись до Акції.

Як повідомив «Журналу Житомира» Житомирський штаб фонду «Серце до серця», кожному, хто вкине будь-яку суму у скриньку волонтера, той клеїть яскраву наліпку-сердечко, як символ небайдужості.

Кожен волонтер має спеціальний бейдж-ідентифікатор, на якому зазначений номер волонтера, його прізвище та ім’я та фото. Також, кожен волонтер має спеціальну опломбовану скриньку для збору коштів. Номер на пломбі скриньки має співпадати з номером на ідентифікаторі.

Волонтери з 10:00 і до 20:00 стоятимуть у найбільш людних місцях Житомира: біля ЦУМу, на вул. Михайлівській, Старому Бульварі, майдані Корольова. Поруч з цим будуть охоплені всі житлові масиви.

О 16:00 на майдані Соборному розпочнеться концерт, присвячений Акції фонду «Серце до серця». Виступлять житомирські гурти Еклектика, Каракурт, Чеloveкі, Легенда; співаки, серед яких зірка "Шансу" Олександр Воєвуцький; танцювальні колективи Адес, Люди без имен, Фрістайл.

Всі зібрані кошти волонтери нестимуть до Житомирської філії банку «Кредобанк», який є партнером Акції на всеукраїнському рівні.

Вже в понеділок будуть оголошені результати зборів по місту, а згодом – по області.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: