Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Апрель » 21 » 15:06:08

В Житомире железобетонная плита придавила человека. ФОТО

21.04.2008, 01:02:08 5179 0
В Житомире железобетонная плита придавила человека. ФОТО

17-го квітня о 16:50 до Народної служби порятунку МНС «01» надійшло повідомлення про те, що у Житомирі, у підвальному приміщенні однієї з п’ятиповерхівок бетонною плитою придавило людину.

Як повідомив «Журналу Житомира» центр пропаганди Головного управління МНС у Житомирській області, на місце події негайно прибули черговий караул 3-ої самостійної державної пожежної частини та бійці аварійно-рятувального загону Головного облуправління МНС.

Як з’ясувалося, 23-річний молодик шукав у підвалі будинку чи то кольоровий метал, чи зроблену колись схованку. Щоб утілити задум, він прорив у підвальному приміщенні під залізобетонною опорою отвір завширшки 50 см. Намагаючись у нього протиснутися, чоловік застрянув на півдорозі. Причому практично все тіло по коліна вже було по той бік перекриття, а повернутися назад не вдавалося.

Пролежавши у такому стані на спині більше години, він почав гукати на допомогу. Його почули мешканці під’їзду та викликали бійців МНС. За допомогою лопати рятувальники розрили отвір та обережно витягнули потерпілого. На диво врятований почувався добре і від медичної допомоги відмовився. Його більше хвилювало питання, яке ж покарання чекає на нього за скоєне.

 

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: