Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Июнь » 18 » 12:12:04

Пьяные водители продолжают убивать житомирян

18.06.2008, 12:12:04 6019 0
Пьяные водители продолжают убивать житомирян

17 червня близько 23 години в м. Житомирі на перехресті вулиць Щорса та Зв"ягільської 16-річний житомирянин скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Неповнолітній водій керував без посвідчення автомобілем "Шкода - Октавія", який належить його 38-річному брату. У зоні дії нерегульованого пішохідного переходу водій скоїв наїзд на пішохода, після чого, не впоравшись з керуванням, зіткнувся із припаркованим на узбіччі автомобілем.

Окрім того, неповнолітній водій на момент керування транспортним засобом не тільки не мав водійських прав, але й знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Сам юнак намагався зникнути з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди, однак був затриманий свідками події та переданий працівникам міліції, які прибули на місце пригоди.

Потерпіла, 36-річна житомирянка, від отриманих тілесних ушкоджень померла в кареті швидкої допомоги.


Тієї ж ночі трагедії, пов’язані зі скоєнням дорожньо-транспортних пригод в обласному центрі, не закінчилися. Вже близько першої години по проспекту Мира водій автомобіля „Мітсубісі-Галант” скоїв наїзд на двох пішоходів, 22-річну дівчину та 19-річного хлопця, що перетинали проїзну частину. Внаслідок ДТП дівчина від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, а юнака доставлено каретою „швидкої” до реанімаційного відділення однієї з міських лікарень.

Водій, автомобіля „Мітсубісі-Галант” з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди поспішив зникнути. Проте невдовзі працівниками УДАІ УМВС автомобіль з механічними пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди, було виявлено кинутим в приміській зоні. По „гарячим слідам” міліціонери затримали й самого винуватця трагедії. Ним виявився 27-річний житомирянин.


Як прокоментував заступник начальника УМВС України в Житомирській області Валерій Марчевський, за фактами обох ДТП наразі порушено кримінальні справи за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Працівниками міліції вживаються заходи щодо встановлення всіх обставин та причин, що призвели до трагедій.

Шановні громадяни! Щороку на автошляхах держави внаслідок дорожньо-транспортних пригод гине понад 9 тисяч та отримують поранення майже 78 тисяч наших співвітчизників. Як свідчить статистика, переважна більшість аварій виникає через нехтування водіями елементарних Правил дорожнього руху. Низька культура водіїв та пішоходів у поєднанні з мізерними сумами штрафів за порушення Правил дорожнього руху та відсутністю принципу невідворотності покарання за їх порушення сприяють неоголошеній війні на дорогах держави, в якій щохвилини обривається та калічиться життя десятків людей.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: