Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Июнь » 19 » 10:08:39

Налоговая милиция перекрыла в Житомирской области контрабанду авто

19.06.2008, 10:08:39 4639 0
Налоговая милиция перекрыла в Житомирской области контрабанду авто

В травні цього року в результаті реалізації оперативних матеріалів співробітниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, порушено кримінальну справу по фактах контрабандного ввезення автомобілів та їх послідуючої легалізації.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі відділа податкової міліції ДПА у Житмоирській області.

Приватний підприємець Н. міста Новоград-Волинський, який протягом 2004-2005 років імпортував від імені фірми „AUTO HOLAND BV” (Нідерланди), яка фактично не мала взаєморозрахунків з ПП Н., на митну територію України контрабандним шляхом 20 автомобілів загальною вартістю 917 тис. грн.

Крім цього приватним підприємцем була проведена реєстрація імпортованих автомобілів в Новоград-Волинському ВРЕВ УДАІ в Житомирській області на власне ім’я та в послідуючому проведено їх реалізацію фізичним особам, чим здійснено легалізацію майна, здобутого злочинним шляхом.

Слідство проводиться слідчим відділом податкової міліції ДПА у Житомирській області. Проводяться слідчо-оперативні заходи з метою встановлення осіб причетних до скоєння злочину та відшкодуванню завданих збитків.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: