Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Июнь » 19 » 16:34:59

Сессия в Житомирском облсовете закончилась дракой депутатов. ФОТО

19.06.2008, 16:34:59 5605 0
Сессия в Житомирском облсовете закончилась дракой депутатов. ФОТО

АУДИОГРАММЫ
Сьогодні, 19 червня, мала би відбутися позачергова сесія Житомирської обласної ради. Однак, сесія так і не розпочалась.

Близько 11:00 було зачитано рішення Корольовського райсуду Житомира, яким, нібито заборонено заходити до зали засідань Житомирської обласної ради колишнім депутатам облради, які були позбавлені своїх мандатів.

Після цього, біля входу до зали засідань відбулась штовханина, фактично бійка, між депутатами облради, котрі намагались зайти до зали та невідомими людьми.

Під час сутички в коридорі лунали вигуки, що «невідомих найняв Черпицький та Француз, щоб зірвати сесію».

Також, до зали не пускали і журналістів. Представник виконавчої служби пояснив журналістам, що існує рішення Корольовського суду (підписане суддею Валерієм Колупаєвим) від 8 травня 2008 року про заборону п’ятьом депутатам Ірині Синявській, Миколі Головачу, Ігорю Шевченко, Миколі Круку, Ярославу Долгих брати участь у роботі сесії.

Як повідомив журналістам голова фракції БЮТ в обласній раді Вадим Кривенко, БЮТівці зібрались в цей день не тому, що вважали сесію легітимною, а для того, щоб була дотримана законність: «Нам стало відомо, що опоненти готують фальсифікацію під час реєстрації депутатів, яку ми своєю присутністю не допустили».

Як стало відомо Партія Регіонів, КПУ та Блок Литвина відмовились працювати в Житомирській облраді під головуванням Віталія Француза. Ці фракції не висуватимуть свого представника на посаду голови Житомирської обради, а пропонують, щоб це був кандидат від БЮТ чи НСНУ, аби його обрали головою облради законно.

Тим часом, Віталій Француз, у своїй заяві, попросив опонентів припинити провокації та приступити до нормальної роботи, зокрема, на запланованій на 26 червня сесії, яка розглядатиме важливі для області питання життєдіяльності.



  • Аудиограммы представлены КРОК-радио (Житомир)
  Депутат облради Андрій Дяченко і охоронці

  Олещенко, Мелашенко Вітрук, а жахливий крик перед появою Француза - то Рудченко

  Рудченко, після нього Олєщенко

  Чигир











Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: