Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Июнь » 27 » 10:33:20

Родственники погибших в автокатастрофе под Житомиром не получат компенсаций?

27.06.2008, 10:33:20 4566 0
Родственники погибших в автокатастрофе под Житомиром не получат компенсаций?

Чіткого механізму страхового відшкодування родичам загиблих в аварії під Житомиром, де 23 травня внаслідок зіткнення вантажівки „Сканія” з мікроавтобусом за маршрутом Рівне-Київ загинули 11 людей, нема.

Про це повідомив заступник начальника територіального управління Головтрансінспекції в Рівненській області Сергій Омельчук.

„Якщо при здійсненні регулярних перевезень документом є квиток, коли пасажир його має, то це одночасно є й його страховим документом. А для нерегулярних перевезень такого не передбачено. У даному випадку такого механізму страховою компанією розроблено не було і є проблема з тим, хто буде відшкодовувати сім‘ям загиблих страхові суми” — зазначив Сергій Омельчук, передає ЗІК.


Нагадаємо, причиною автомобільної аварії, що сталася 23 травня під Житомиром, в результаті якої загинули 11 осіб, є людський фактор. Про це 25 червня повідомив заступник начальника територіального управління Головтрансінспекції у Рівненській області Сергій Омельчук.

За його словами, факт порушення правил руху водієм вантажівки „Сканія”, яка виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулася з маршруткою, в салоні якої перебувало 11 осіб, підтверджений. Водія вантажівки, громадянина Боснії-Герцеговини, взято під варту. Відкрито кримінальну справу.

„Також виявлено ряд порушень у перевізника з Рівненщини (власник маршрутного автобуса) – у нього анульовано ліцензію, хоча вини в даному ДТП не встановлено” – сказав Сергій Омельчук.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: