Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2008 » Июль » 10 » 11:13:29

Финал спортивных игр среди школьников стартовал в Житомире. ФОТО

10.07.2008, 11:13:29 5020 0
Финал спортивных игр среди школьников стартовал в Житомире. ФОТО

На базі Центрального стадіону м. Житомира стартував фінал 3-іх спортивних ігор школярів України.

На іграх відбудуться змагання з футболу серед дівчат, у яких візьмуть участь 8 команд Волинської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Одеської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей.

Змагання футбольних команд завершують цикл 3-іх спортивних ігор школярів України, які відбуваються раз на чотири роки (в рік Олімпіади). Під час З-іх спортивних ігор, що розпочалися у вересні 2007 року, за першість у більш як 25 видах спорту змагалися школярі з усіх областей України.


Раніше, у Житомирі відбулися зональні змагання з футзалу (міні-футболу). Збірна команда м.Житомира перемогла команду Черняхівського району з рахунком: 8:0 та команду Житомирського району з рахунком: 11:1 і вийшла у фінал III обласних літніх спортивних ігор. На базі Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова проводилися III обласні літні спортивні ігри з гирьового спорту, в яких збірна команда м. Житомира упевнено перемогла і зайняла перше загальнокомандне місце, а з семи вагових категорій у шести житомиряни завоювали перше місце.


фото Сергій Роздум


Центральний стадіон м. Житомира


збірна Чернігівської області (зелена) проти збірної Сумської (синя)


 

 


збірна Житомирської області проти збірної м. Києва

 


 


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: