Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Июль » 29 » 16:24:05

В Житомире демонтируют незаконно установленные домофоны

29.07.2008, 16:24:05 4383 0
В Житомире демонтируют незаконно установленные домофоны

Сьогодні в Житомирі, у присутності комісії управління житлового господарства, планується зняти двері в під'їзді з незаконно встановленим домофоном. Робиться це на вимогу мешканців будинку №7 по вулиці Зв'язківців, які не давали згоди на встановлення автоматичної системи домофонів.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє радіостанція "Житомирська хвиля".

Як з'ясувалось, лише половина сусідів в під'їзді виявили бажання користуватися домофонами, а інші - гуртом розіслали скарги по всіх обласних інстанціях від антимонопольного комітету до СБУ.

Перш ніж встановлювати автоматичну систему зачинення дверей, фірма має отримати відповідний висновок управління житлового господарства міськради та укласти договір із ВЖРЕПом. Цих кроків в даному випадку не було зроблено.

Наводити лад зрештою взялося житлове управління.

Вчора на засіданні керівників комунальних служб в мерії м.Житомира начальник управління Світлана Пивоварова пообіцяла, що вже сьогодні по обіді автоматичні двері будуть зняті за допомогою зварювальника та слюсаря з місцевого ВЖРЕПу. На її думку це стане прикладам для багатьох інших, коли домофони встановлюються з порушеннями.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: