Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Август » 16 » 16:50:35

Сотрудники милиции ликвидировали наркопритон в Житомире

16.08.2008, 16:50:35 5509 1
Сотрудники милиции ликвидировали наркопритон в Житомире

На початку серпня дільничні інспектори міліції Богунського райвідділу викрили наркопритон по проспекту Миру, - повідомили в прес-службі Богунського УМВС.

25-річна житомирянка, яка проживає за цією адресою, розповіла, що її 48-річний батько зловживав спиртним. Мовляв жити  з ним було неможливо, а зовсім нестерпно стало, коли у нього з’явились нові  товариші, вони розгорнули у квартирі бурхливу діяльність – виготовлення наркотиків, які тут же і вживали, пише газета „20 хвилин”.

Коли дільничні інспектори зайшли до квартири, у ній було п’ятеро громадян разом з господарем. Зрозумівши, що їх сховок викрито, присутні кинулись навтьоки, дехто навіть спробував вистрибнути з вікна другого поверху. Зрештою усіх було затримано та доставлено до райвідділу.

З помешкання вилучили посуд та приладдя для виготовлення наркотичних засобів, шприци, пляшку з темним розчином та рослинну сировину. Експерти підтвердили, що у шприцах та пляшці був готовий опій, а вага макової соломки склала майже 0,5 кг.

За попередніми даними, один із затриманих - 27-річний житомирянин, у якого вилучили наповнені шприци, займався їх розповсюдженням. За такі дії на нього очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Окремо передбачено відповідальність за виготовлення наркотичних засобів, що карається позбавленням волі на строк до 8 років.

Господареві квартири теж доведеться нести відповідальність за ст. 317 Кримінального кодексу за надання приміщення для незаконного вживання та виготовлення наркотичних засобів. Він може потрапити до в’язниці на строк від 3 до 5 років.

За даним фактом порушено кримінальну справу та розпочато слідство.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: