Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Август » 23 » 12:00:50

Пьяный водитель сбил девушку и скрылся с места ДТП в Житомире. ФОТО

23.08.2008, 12:00:50 5610 6
Пьяный водитель сбил девушку и скрылся с места ДТП в Житомире. ФОТО

Ввечері 17 серпня по вулиці Проспект Миру 23 водієм автомобіля „Форд” було здійснено наїзд на пішохода. Від отриманих травм житомирянка померла на місці пригоди.

Молода дівчина загинула прямо на очах своєї матері...

Пошкодження автомобіля швидше нагадували зіткнення з деревом чи електроопору, залишається тільки здогадуватися з якою швидкістю рухалася автівка. Безліч свідків, калюжа крові та матір, яка схилилася над тілом доньки свідчили про трагічність ДТП.

Як повідомили в прес-службі ДАІ, водій, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння, втік з місця злочину. Наразі його затримано, ним виявився 33-річний житомирянин. Відкрито кримінальну справу.

На цьому відрізку дороги є єдиний в Житомирі підземний пішохідний перехід, але люди ним нехтують, тому що стан його не найкращий, як наслідок, безліч людських смертей.

А може владі слід задуматися про розміщення на зупинці „Панчішна фабрика” надземного переходу, чи хоча б  встановити світлофор, чи просто поставити посередині дороги бруствер...

На жаль це вже не змінить сумну статистику цього місця, пише газета "20 хвилин".


На­таля Олексієвна, свідок:
- по­чула гуч­ний удар, обер­ну­лася-  щось тем­не впа­ло на до­рогу, метрів че­рез 70- 100 плав­но зу­пини­лося біле ав­то. По­дум­ки виріши­ла, що, ма­буть, ко­лесо відва­лило­ся. Аж рап­том крик, який те­пер бу­де пе­ресліду­вати все жит­тя- «Ди­тину вби­ли!!!»;

Віталій, свідок:
- ав­то ру­хало­ся на ве­ликій швид­кості, дівчи­на сто­яла на роз­подільчій смузі, че­кала, ко­ли проїдуть ма­шини. Зіткнен­ня мож­на бу­ло б уник­ну­ти, але водій був ду­же п’яний. Та, ма­буть, ще й на хо­ду зай­мав­ся сек­сом зі своєю па­сажир­кою, бо ви­валив­ся з ав­то, ви­бачай­те, без штанів, які вдя­гав, вже тіка­ючи з місця при­годи;

Ви­пад­кові пе­рехожі:
- світло в підзем­но­му пе­реході ввімкну­ли відра­зу після аварії. Ма­ло в ко­го ви­никає ба­жан­ня ско­рис­та­тися тем­ним, за­хара­щен­ним сміттям підзе­мел­лям, яке ча­сом біль­ше схо­же на гро­мадсь­ку вби­раль­ню.

газета "Свобода"

КРАЇНА АВ­ТОВБИВЦЬ


КРАЇНА АВ­ТОВБИВЦЬ


 КРАЇНА АВ­ТОВБИВЦЬ


КРАЇНА АВ­ТОВБИВЦЬ


КРАЇНА АВ­ТОВБИВЦЬ


Схожі новини:


Комментариев: 6
andrey911
1 andrey (andrey911)   • 00:37:56, 24.08.2008 [Материал]

Сам проезжаю каждый день мимо Чулочки, скажу как есть - люди лезут просто под колеса автомобиля... днем бабули и мамы с детьми, а вечером и ночью пьяные тела, а когда предупредительно посигналишь, то еще пошлют подальше, типа "не трамвай - обьедешь" и кинут чем нибудь. А потом если авария, то про состояние пешехода и в каком месте он переходил дорогу никто не вспомнит, зато водитель всегда виноват. Надо принимать какие-то меры, я лично не против если там сделают наземный переход, а еще лучше со светофором.
yanfel
2 Полевой (yanfel)   • 02:51:27, 24.08.2008 [Материал]

Было бы 60 км/ч и "волки сыты и овци целы", сдесь речь идёт о беспридельной культуре вождения!
andrey911
3 andrey (andrey911)   • 20:37:33, 24.08.2008 [Материал]

Полевой, тебя б за руль, тогда бы посмотрел бы я как ты запел бы. Даже при 60 км ночью можно просто не заметить человека, который бежыт через дорогу.
alex_55
4 Alex (alex_55)   • 21:23:02, 24.08.2008 [Материал]

"Полевой, тебя б за руль, тогда бы посмотрел бы я как ты запел бы. Даже при 60 км ночью можно просто не заметить человека, который бежыт через дорогу".

Да, возможно это так, можно и не заметить человека. Но не об этом речь. Пьяное быдло за рулём автомобиля лишило жизни молодую девушку.

Житомирянин
5 Житомирянин (Житомирянин)   • 06:05:15, 25.08.2008 [Материал]

А сколько ещё таких удодов ездит за рулём. Я согласен с Андреем, что пешеходы не лучше, для них что зелёный, что красный один хрен. Это только Нидзельский со своей бригадой рапортует, что аварийность на дорогах Житомирщины уменьшилась благодаря профилактической работе ГАИ.
OldPoliceman
6 Руслан Мороз (OldPoliceman)   • 08:55:56, 25.08.2008 [Материал]

В том месте, где произошла трагедия есть подземный переход. Но только освещение в нём никогда не работает. Так, что я на 100% тоже полез бы через проезжую часть. Машину хоть издали видно и есть шанс увернуться. А в подземном переходе 100 % можно шею себе в темноте свернуть. Хотя в первом и во втором случаях виновных, как правило, не найти. Все чистенькие, белые и пушистые.... Гады...
А после трагедии свет сразу в подземке включили...
Оголошення на ЖЖ інфо: