Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Август » 29 » 17:00:23

Житомирский Единый Центр презентавал кампанию «Стоп брехні». ФОТО

29.08.2008, 17:00:23 8106 9
Житомирский Единый Центр презентавал кампанию «Стоп брехні». ФОТО

Сьогодні в п’ятницю, 29 серпня було оголошено Звернення Житомирської  регіональної організації Єдиного Центру до політичних партій, громадських організацій та об’єднань і презентовано кампанію «Стоп брехні».

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба Житомирської регіональної організації Єдиного Центру.

На прес-конференції були присутні голова Житомирської регіональної організації Єдиного Центру Геннадій Зубко, перший заступник голови Житомирської регіональної організації Єдиного Центру Сергій Сухомлін, та член Президії Житомирської регіональної організації Єдиного Центру Віктор Борщівський, котрий  озвучив Звернення.



ЗВЕРНЕННЯ


Житомирської  регіональної організації Єдиного Центру
до політичних партій, громадських організацій та об’єднань

Житомирська регіональна  організація Єдиного Центру звертається до всіх політичних партій, громадських організацій та об’єднань, які здійснюють свою діяльність на території Житомирської області з закликом не використовувати антиморальні інформаційні атаки один проти одного.   

Житомирщина – наш спільний дім й не варто перетворювати його на місце постійних чвар та з’ясування стосунків. Особливо, якщо при цьому застосовуються піар-технології, спрямовані головним чином не на конструктивну критику та результативну співпрацю, а на дискредитацію опонента.  

Усі розуміють, що передвиборна агітація вже почалась. Після літніх відпусток, з включенням  політичних партій в активну діяльність, лавина брудних публікацій та піар-заяв зросте в рази.

Проте, більшість оприлюднених в ЗМІ так званих «скандальних повідомлень» виявляються неправдивими, а іноді відвертим наклепом без будь-яких підтверджень та фактів. Плакат, який клеїться таємно вночі на паркані без підпису автора, не може бути правдою.  

Такі методи є свідченням виключно брудних піар-технологій та не впливають на вирішення існуючих проблем.  Подібні вчинки говорять про те, що вести брудну політичну гру беруться не патріоти, а ті для кого головне здобути політичні дивіденди на виборах.  Це не допоможе зробити наше місто та Житомирщину кращими.  

Єдиним Центром задекларовано, що політична сила не буде використовувати популістські методи у своїй діяльності. Ми будемо казати людям правду.  

Житомирська регіональна організація Єдиного Центру, прагнучи оздоровлення українського політикуму, розпочинає кампанію «Стоп брехні». Склоки та взаємні звинувачення повинні відійти на другий план. Моральною нормою повинна стати турбота про здоров’я, освіту, виховання дітей, культуру та загальнолюдські цінності.

Першим кроком в кампанії «Стоп брехні» буде запровадження  регулярних зустрічей з засобами масової інформації перед сесіями рад різних рівнів, визначними подіями та прийняттям місцевою владою важливих для громади рішень. Мета цих зустрічей: у  відкритій розмові пояснити громадськості необхідність прийняття рішень та показати, як ці рішення вплинуть на добробут кожної людини.  

Єдиний Центр зазначає, що місцеві проблеми не можуть бути вирішені, якщо до них прив’язувати політичну доцільність.

Ми закликаємо всі політичні сили та громадські організації приєднатись до кампанії «СТОП БРЕХНІ!»  та почати говорити людям правду.

Житомирська регіональна  організація Єдиного Центру



Відповідаючи на запитання журналістів чи можливо в Україні вести політичну боротьбу без застосування брудних піар-технологій та популізму Геннадій Зубко  сказав:

«Усвідомлюючи те, що в Україні фактично вже розпочалась передвиборча кампанія як на пост Президента, так до рад всіх рівнів, політичні партії значно активізували свою діяльність.  

Активізація політикуму в Україні сьогодні   приводить до популістських закликів, скандальних повідомлень та наклепів, які жодним чином не вирішують існуючих проблем та є основною перешкодою для консолідації суспільства.

Коли ми будемо відверто говорити про проблеми та вирішувати їх, актуальність та потреба у взаємних популістських звинуваченнях відпаде. На популізм не буде часу».



На прес-конференції Єдиного Центру:
Віктор Борщівський, Геннадій Зубко та Сергій Сухомлін, фото Житомир.Info


Схожі новини:


Комментариев: 9
mamray
1 Мамрай Дмитрий Владимирович (mamray)   • 01:20:11, 30.08.2008 [Материал]

Вже давно настала необхідність окультурення політичного життя та інформаційного простору на території Житомирської області і взагалі в ЗМІ.
Я лише можу подякувати таким людям, як Генадій за їхній вклад у вирішення такого простого і в той же час важливого питання, як, наприклад, вирішення актуальних для жителів міста проблем.
Житомирянин
2 Житомирянин (Житомирянин)   • 06:42:11, 30.08.2008 [Материал]

С начала "До ладу", теперь "Стоп брехни". Какой следующий лозунг фантазеры ?
niknik
3 niknik (niknik)   • 10:08:33, 30.08.2008 [Материал]

"ЄЦ" - це вже велика брехня! Особливо те, що несуть "пісарі", тобто секретаріат.
"Ми будемо казати людям правду", а ще наші руки нічого не брали, очі не бачили, вуха не чули....
Ой, і розсмішили хлопці в черговий раз :)
Українець
4 Саша (Українець)   • 17:15:24, 30.08.2008 [Материал]

"Єдиним Центром задекларовано, що політична сила не буде використовувати популістські методи у своїй діяльності. Ми будемо казати людям правду. "- Що щурі забігали на потопаючому кораблі "НАША УКРАЇНА", створили новий корабель і назва його "ЄДИНИЙ ЦЕНТЕР" і вирішили що знову люди нічого не бачать, не чують як ручки щурів роблять свої справи. Е ні все хлопці награлись забрехались і під такими дурними акціями типу " Ми закликаємо всі політичні сили та громадські організації приєднатись до кампанії «СТОП БРЕХНІ!» та почати говорити людям правду." почніть з себе а потім когось закликайте! Якщо до цього брехали в "НАШІЙ УКРАЇНІ" то й і в "Єдиному центрі" брехати будуть. Є стара народна мудрість. Горбатого могила справить. Так і цих бюрократів забреханих. Я розумію що їм ці анонімні листівки в очі колють тому що вибори на носі. Я їх читав і досить правдиво пишеться на колишніх членів " Нашої України" а тепер вони вже ЧЛЕНИ " Єдиного центру" за все потрібно нести відповідальність.
Iваницький
5 Iгор Миколайович (Iваницький)   • 10:40:00, 31.08.2008 [Материал]

> Я їх читав і досить правдиво пишеться
Тобто у вас є ФАКТИ, які підтверджують написане?
talib
6 talib (talib)   • 11:52:32, 02.09.2008 [Материал]

Вот тебе и "Стоп брехни"......Это называется немного по-другому..........Я был лучшего мнения об "местном" админе......И тут продались........Пойдём к другим,"жопализы" Веркины!!!!!!!!!
woland
7 WolanD (woland)   • 13:57:29, 02.09.2008 [Материал]

По суті щось сказати можеш, таліпчик, чи лише гавкотіти наіграним обуреням?
talib
8 talib (talib)   • 08:31:04, 03.09.2008 [Материал]

Смотри-ка,кто объявился? WolanD,который не дочитал Булгакова,обменяв книгу на бутылку самогона.......И которого господин Иваницкий в своих комментариях назвал "лизуном",и стоит в этом с ним согласится......Хотя сам WolanD называет себя PR технологом при "тёте Вере"......От того у неё и рейтинг ниже,чем даже у Ющенка по Украине......Сам додумался предложить стать ей "айсбергом" для "Титаника",т.е. для ЕЦа......Тогда ты работаешь на других людей,которые тебе за статейки в "Новостях по-житомирски" дают в ФОКе поиграть в мячик и подопивать остатки пм\ива со столов..............
робеспьер
9 Александр (робеспьер)   • 21:53:24, 10.09.2008 [Материал]

Талиб,ты прав!!!! не обращай внимания на этих ЕЦков,а если они такие грамотные во главе с Воландом,то пусть обьяснят как ЕЦ попал в парламент!!!!! Они что,набрали проходной балл? И пусть Воланды-Шмоланды посмотрят внимательно на фото трёх ЕЦков, которая опубликована выше!!!! да в любой нормальной стране суд только за это фото признал бы их бандформированием!!!!
Оголошення на ЖЖ інфо: