Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Сентябрь » 24 » 11:47:41

Юрий Олефир - новый начальник милиции в Бердичеве

24.09.2008, 11:47:41 7872 0
Юрий Олефир - новый начальник милиции в Бердичеве

Минулої п’ятниці особовому складу міськвідділу міліції Бердичева було представлено нового керівника.

Бердичівська міліція перебувала без начальника три місяці - після того, як наприкінці травня тодішній очільник відомства Валерій Здоренко потрапив у ДТП, внаслідок якої загинули люди, він пішов у відставку.

За повідомленням газети «Бердичівські новини», минулої п'ятниці особовому складу міськвідділу міліції було представлено нового керівника. Ним став Юрій Леонідович Олефір, який вже очолював бердичівську міліцію у 2004-2005 р.р.

Три роки тому, наприкінці літа 2005 року Юрія Олефіра, успішного керівника міськвідділу, з крісла начальника Бердичівського МРВВС було переведено у Коростишів на аналогічну посаду. Згодом він працював в Житомирському обласному управлінні міліції.

Знову продовжувати свою роботу у Бердичеві Юрію Олефіру доводиться за непростих умов. За дивним збігом обставин, чотири з половиною роки тому, за кілька днів до першого призначення Юрія Олефіра на посаду керівника МРВВС, у Бердичеві було скоєно одразу два вбивства. Розкрити їх для нового начальника було справою честі, з чим він успішно впорався. Так само і зараз за кілька днів до того, як Олефіра представили колективу міськвідділу, .у Бердичеві було скоєно замах на вбивство (напад на таксиста). Тепер справою честі для нового-старого начальника міліції є організувати за цим фактом належне досудове слідство і зробити все можливе, щоб винні отримали по заслугах.

"У Бердичеві багато чого змінилося, - говорить Юрій Олефір. - Моя сім'я мешкає поки що у Коростишеві, але плануємо найближчим часом переїхати до Бердичева. Коли сім' я поруч - легше працювати".

За останні п'ять років у Бердичеві змінилося чотири начальники міліції.

Після того, як багаторічний, керівник МРВВС Анатолій Остап'юк перейшов на роботу в обласне управління, місцеву міліцію очолювали Юрій Олефір, Олег Рябой, Валерій Здоренко, і тепер знову Юрій Олефір. Зважаючи на високий професіоналізм та гарні людські якості нового-старого керівника Бердичівського МРВВС, бажаємо, щоб його робота у нашому місті була успішною і тривалою.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: