Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Війна в Україні » 2008 » Октябрь » 18 » 00:59:32

Определены лучшие защитные сооружения Житомира

18.10.2008, 00:59:32 8872 3
Определены лучшие защитные сооружения Житомира

В Житомирі визначено кращі захисні споруди міста. Про це «Журналу Житомира» повідомив заступник начальника управління з питань НС та ЦЗН міської ради А. Дідківський.

Захист населення від зброї масового знищення, надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру інших сучасних методів нападу супротивника досягається максимальним здійсненням усіх захисних заходів цивільного захисту. Основним способом захисту населення від зброї масового знищення, надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру є укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту.

Цьому питанню з боку управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, керівників окремих підприємств, установ та організацій приділяється значна увага. Підсумком проведеної роботи з цього питання за рік є проведення огляду-конкурсу захисних споруд цивільного захисту. Він був проведений у відповідності з вимогами наказу МНС України від 25.01.05р. № 41 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо проведення огляду-конкурсу захисних споруд цивільної оборони».

Метою проведення огляду-конкурсу було: покращення стану експлуатації захисних споруд, утримання в постійній готовності до прийому та укриття працівників (населення); підвищення ефективності використання захисних споруд; розповсюдження досвіду утримання, експлуатації та використання найкращих захисних споруд; заохочення керівників (власників) підприємств, які досягли  кращих результатів  з виконання заходів щодо їх утримання.

Розпорядженням міського голови було утворено комісію з проведення огляду-конкурсу захисних споруд цивільного захисту міста Житомира, яку очолив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії міськвиконкому з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Гундич І.П.

Згідно графіку у період з 23 по 25 вересня відповідною комісією було проведено даний огляд-конкурс. Згідно з рішенням комісії визначені переможці та розподілені місця наступним чином:
  1.  - 1 місце - захисна споруда Богунської районної ради;
  2.  - 2 місце - захисна споруда Корольовської районної ради;
  3.  - 3 місце - захисні споруди: - ЗАТ «Ліктрави» та АТС-24 Жи­то­мир­сь­кої філії «Центру телекомунікаційних послуг» ВАТ “У­к­р­те­ле­ком”.
Разом з тим аналіз проведеної роботи щодо утримання захисних споруд міста свідчить  про те що не всі керівники підприємств, де є на балансі захисні споруди, приділяють належну увагу цьому питанню. Тому управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників підприємств, установ та організацій де є захисні споруди приділяти постійну увагу цьому питанню та усовувати наявні недоліки які мають місце в утриманні захисних споруд цивільного захисту.

Схожі новини:


Комментариев: 3
Konduktor
1 Vreditel (Konduktor)   • 21:27:43, 18.10.2008 [Материал]

и с кем Житомир уже воевать собрался???
Palgor
2 Pavel (Palgor)   • 12:55:46, 19.10.2008 [Материал]

Неудивительно, что лучшие защитные сооружения у обоих горсоветов и у узла связи. Строили-то в советское время...
PashaZT
3 Pavel (PashaZT)   • 15:10:39, 19.10.2008 [Материал]

Знаю что есть и другие сооружения, но их состояние наверняка желает лучшего.
Оголошення на ЖЖ інфо: