Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Октябрь » 30 » 17:22:03

В Житомире ликвидировали стихийную мусорную свалку на Охримовой горе. ФОТО

30.10.2008, 17:22:03 5905 1
В Житомире ликвидировали стихийную мусорную свалку на Охримовой горе. ФОТО

У четвер у Житомирі одним стихійним сміттєзвалищем стало менше. Відходи життєдіяльності людини вивезли з Охрімової гори.

Як повідомили «Журналу Житомира» до роботи влада міста задіяла техніку та працівників трьох ВЖРЕПів, аварійної служби, комунального автотранспортного підприємства, управління автомобільних шляхів та водоканалу. Залучили також і муніципальну міліцію.

Різноманітний непотріб на Охрімову гору скидають не лише мешканці навколишніх будинків. Місцеві жителі розповідають, що часто це роблять городяни з усього міста. Іноді приїжджають навіть вантажівками.

 -  Наразі нам відомо про 11 несанкціонованих місць викидання сміття. Ми постійно їх чистимо. Сьогодні нам довелося залучати людей і техніку з різних міських служб. Проте у них є свої турботи: зараз подаємо опалення, іноді доводиться ліквідовувати пориви у водогінних мережах , - розповідає начальник Управління житлового господарства Світлана Пивоварова.


На ліквідацію стихійних звалищ відходів із міського бюджету витрачається 897 тисяч гривень. Проте вони все одно множаться. За останній час у місті з’явилося дев’ять нових, зокрема на вулицях Зеленій, Сосновій тощо.

— Ми не лише вичищаємо територію. Намагаємося учити людей. Встановлюємо контейнери для відходів. У таких проблемних місцях їх уже 56, — каже Пивоварова.

За порядком на Охрімовій горі стежать працівники ВЖРЕПу №5. Керівник цього підприємства впевнений, що після ліквідації стихійного звалища, воно не з’явиться знову.

— Ми гуртуємося ВЖРЕПами й допомагаємо один одному наводити лад. Гадаю, сміттєзвалища тут більше не буде, адже тепер є орендар землі, він встановить паркан, — переконаний начальник ВЖРЕПу №5 Володимир Грицанчук.




  

  

Схожі новини:


Комментариев: 1
sax
1 sax (sax)   • 09:16:02, 31.10.2008 [Материал]

Интересно, куда денут Ленина?
Оголошення на ЖЖ інфо: