Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Ноябрь » 5 » 15:42:26

Из-за аварии на электросетях остался без света центр Житомира

05.11.2008, 15:42:26 4771 0
Из-за аварии на электросетях остался без света центр Житомира

Через масштабну аварію на електромережах сьогодні вночі залишилися без електрики багато об’єктів і житлових кварталів в центрі Житомира.

Як повідомили «Журналу Житомира» в прес-службі "Житомиробленерго", на ліквідації аварії наразі задіяний практично весь лінійний персонал Житомирського РЕМу. Це чотири лінійні та оперативно-виїзна бригада. Керує роботами головний інженер Житомирського РЕМ Олександр Мамровський.

Технічний директор «Житомиробленерго» Юрій Павловський повідомляє:

“Відбулось одночасне відключення трьох ліній електромереж розподільчої підстанції РП-6 в районі облдержадміністрації. Це спровокувало відключення живильної лінії з підстанції «Смолянка». Зараз локалізовано місце аварії і зусилля зосереджені на пошуках пошкодження цих трьох кабельних ліній”.

Юрій Павловський уточнив, що попередньо можна говорити про дві вірогідні причини події, яка призвела до масштабного відключення електроенергії:

“Причина може бути в суто механічному пошкодженні кабельної лінії - таке трапляється при проведенні несанкціонованих земельних робіт. Можлива причина і в самому кабелі - в місті кабелі старі, мають великий вік, і іноді таке трапляється через власне пошкодження ізоляції. Але, як правило – це стороннє втручання”.

В “Житомиробленерго” повідомили, що з ранку поступово підключаються до живлення перевірені об’єкти електромереж і до обіду планується ліквідовано усі наслідки аварії, передає радіостанція «Житомирська хвиля»

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: