Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Ноябрь » 25 » 22:03:15

В центре Житомира водитель иномарки сбил пенсионера

25.11.2008, 22:03:15 3844 0
В центре Житомира водитель иномарки сбил пенсионера

Вчора, 24 листопада о 8:17 ранку в Житомирі, на перехресті вулиць Московська - Київська, водій інмарки здійснив наїзд на пенсіонера.

Як повідомили «Журналу Житомира» в управлінні ДАІ, водій автомобіля Фіат, 38-річний мешканець Житомира, рухаючись зі сторони вулиці Львівської, здійснив наїзд на 81-річного пенсіонера, мешканця Житомира, який перетинав проїзну частину справа наліво відносно напрямку руху автомобіля.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до обласної лікарні в м.Житомирі.

Також о 13.35 в м. Житомирі, на перехресті вул. Домбровського - Щорса, водій автомобіля Опель, мешканець м. Житомира, 1984 р.н., рухаючись в напрямку вул. Перемоги, здійснив наїзд на пішохода, місцевого мешканця, 1996 р.н., учня однієї із шкіл м. Житомира, який перетинав проїзну частину справа наліво відносно напрямку руху автомобіля.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до обласної лікарні.

Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди Державтоінспекція звертається до водіїв - постійно виявляйте передбачливість у відношенні до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть та пішохідних переходів. Особливо будьте уважні в місцях можливої появи дітей на дорозі. Вам належить головна роль в попередженні ДТП.


За минулу добу працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено та припинено 343 порушення Правил дорожнього руху. Затримано 21 водія за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Складено 68 адміністративних протоколів на водіїв, за перевищення швидкісних режимів.

За цей же період на автошляхах Житомирщини зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 2 людей травмовано.

  • Увага ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами: а/д Київ – Чоп, 178 км, 156 км, 129 км, 86 км, 72 км.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: