Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Декабрь » 8 » 13:41:38

В Житомирской области перестанут бесплатно возить инвалидов

08.12.2008, 13:41:38 3847 1
В Житомирской области перестанут бесплатно возить инвалидов

Житомирське відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало Коростенській міськраді скасувати рішення про безплатні перевезення автотранспортом без обмежень інвалідів війни, учасників бойових дій та інвалідів по зору.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі відділення, передає УНІАН.

За інформацією АМК, такі рекомендації були прийняті у зв`язку з величезною збитковістю автотранспортників Коростеня через необхідність перевозити безплатно названу категорію пільговиків.

Як повідомили УНІАН у Коростенській міськраді, більшість депутатів міськради виступають за відміну рішення, проте остаточно це питання вирішить найближча сесія міськради.

Як повідомляв УНІАН, йдеться про рішення Коростенської міської ради від 19 березня цього року №185, 5 пункт якого зобов`язує автоперевізників міста безплатно перевозити без обмежень інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій та інвалідів по зору 1 і 2 груп.

Через загрозу зупинення маршруток та іншого виду автотранспорту Коростеня у зв`язку з його збитковістю і відсутністю державних дотацій на перевезення пільгових категорій пасажирів, перевізники міста не раз проводили акції протесту.

Схожі новини:


Комментариев: 1
kotmenua
1 kotmenua (kotmenua)   • 08:59:35, 09.12.2008 [Материал]

Лично я вообще за отмену всех транспортных льгот инвалидам, ликвидаторам ЧАС, участникам ВОВ и т.д. лучше запланированные льготы, а именно деньги, выдавать людям на руки, а они сами разберутся куда и на что их потратить….
Оголошення на ЖЖ інфо: