Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Декабрь » 11 » 09:41:33

За холодные батареи жители Житомира обязаны платить 230 грн. в месяц. ФОТО

11.12.2008, 09:41:33 4173 5
За холодные батареи жители Житомира обязаны платить 230 грн. в месяц. ФОТО

– Уже протягом чотирьох років я мерзну у власній квартирі, проте квитанції приходять справно і платити до водиться по повній програмі - розповіла нам телефоном Наталія Маліновська, яка мешкає на першому поверсі будинку на Київській, 24 в Житомирі.

Ми побували в оселі Наталії Олександрівни і переконалися у тому, що у кожній кімнаті верхня частина батарей – ледь тепла. Внизу ж вони крижані. Жінка неодноразово зверталася за допомогою, проте суттєвих змін так і не відбулося:

– Дзвоню в тепломережу, пояснюю, що батареї холодні. Відповідають: “До будинку ми подаємо нормальну температу. Шукайте причину у себе, бо всі комунікації належать ВЖРЕПу”. Зателефонувала у ВЖРЕП, прийшов слюсар, але сказав: “Справа у тому, що у Вас перший поверх. Я нічого не можу зробити. Ставте автономне опалення”.

Але цей варіант для Наталії Олександрівни є нереальним, пише Оксана Трокоз, газета "20 хвилин".

– По-перше через заборону Кабінету Міністрів зараз не дають дозволів, а по-друге, на встановлення автономного опалення у моїй квартирі, потрібно не менше 20 тисяч гривень. У мене нема на це грошей, бо я тільки з лікарні повернулася.

Наталія Олександрівна показує квитанцію: - За холодні батареї мені нарахували 238 гривень. За що я маю платити? - Вона подавла заявку до тепломережі, аби за неналежне опалення платити менше. Перерахунок їй все ж провели... на дві гривні з копійками.

– Не знаю що робити. ВЖРЕП каже, що розбиратися має тепломережа, з тепломережі мене направляють у ВЖРЕП. Протягом чотирьох років продовжується ця круговерть, а результату ніякого.

Як не дивно, але Наталія Олександрівна належить до числа справних платників у неї нема жодних боргів. І навіть зараз, коли у квартирі холоднеча, продовжує справно платити.



Схожі новини:


Комментариев: 5
Tata
1 Татьяна (Tata)   • 11:49:46, 11.12.2008 [Материал]

*** І навіть зараз, коли у квартирі холоднеча, продовжує справно платити.***
Удивительно, тепла нет, а люди спокойно себе платят, и все нормально. Если за квартиру будут приходить тысячные счета, тоже будут платить?
RaID
2 Сергей (RaID)   • 11:57:21, 11.12.2008 [Материал]

Как насчёт подать на них в суд за "неналежне виконнання" или что то в этот духе? В нашей стрене надо становится юридически образованным, а то на нас будут ездить и ещё и поганять...
OldPoliceman
3 Руслан Мороз (OldPoliceman)   • 13:20:12, 11.12.2008 [Материал]

Можно пожаловаться лично ВТШ, например... А то она так рьяно билась за запрет установки автономного отопления в квартирах. Говорила - плакала, что кто-же будет оплачивать обслуживание котелен. Вот и нашли кому платить за то, что котельная работает отвратительно, в квартире холодно, но зато денежку за газ можно по своим карманам распределить. Только не думайте что это будут Ваши карманы...
OldPoliceman
4 Руслан Мороз (OldPoliceman)   • 13:21:51, 11.12.2008 [Материал]

На № 2: Подать в суд - это ещё более фантастическое решение, чем обратиться лично к ВТШ. Жизни не хватит ходить по нашим судам. Да и горисполкому это как-то пофигу будет...
Solaris
5 Sol (Solaris)   • 01:10:32, 12.12.2008 [Материал]

платят же люди за "горячую"воду....
Оголошення на ЖЖ інфо: