Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2009 » Январь » 9 » 11:26:54

В спорткомплексе «Динамо» в Житомире залита ледовая площадка. ФОТО

09.01.2009, 11:26:54 9448 2
В спорткомплексе «Динамо» в Житомире залита ледовая площадка. ФОТО

Шкільні канікули, такі очікувані для дітлахів, водночас їх батькам додають клопотів. У більшості випадків це саме той час, коли дитина має досить вільного часу, але не завжди знає, як правильно ним скористатись.

Як повідомили «Журналу Житомира», працівники житомирського управління МВС вирішили не чекати допоки небезпечні вуличні розваги захоплять молодь, а запропонувати альтернативні способи проведення дозвілля. Наприклад, зайняття зимовими видами спорту.

Для цього на базі фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» вирішили зробити льодову сковзанку. До доброї справи приєднались і працівники Головного управління МНС в Житомирський області. Упродовж двох діб правоохоронці готували майданчик: спочатку його розчистили від снігу, визначили штучні межі (майже 150 м2), а потім залили водою. Міцні морози перших днів Нового року довершили роботу.

Перші відвідувачі, з якими ми зустрілись безпосередньо на базі ФСТ «Динамо», уже встигли оцінити лід на міцність та надійність.

«Раніше ми ходили грати у хокей на річку, ми навіть з друзями там розчистили територію, - розповідає 14-річний Сашко, що мешкає неподалік. – Однак, завжди почували себе невпевнено, через товщину льоду. Тепер будемо грати тут».

А щоб ніщо зіпсувало радість відвідувачів від зимових розваг на льоду, курсанти Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції щоденно дбають про його належний стан.

Важливою обставиною, вважає начальник відділу Управління кадрового забезпечення УМВС Валерій Кудряшов, є наявність можливості для бажаючих скористатись послугами фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», а саме: обладнаними кімнатами, щоб зігрітись, змінити одяг чи взуття.

Тож запрошуємо всіх бажаючих, і дітей, і батьків, гарно провести дозвілля, побувавши на льодовому майданчику, розташованому за адресою м.Житомир, вул.Черняховського, 113, за будівлею центрального корпусу ФСТ «Динамо».








Схожі новини:


Комментариев: 2
formazon
1 Nickolay (formazon)   • 12:39:18, 09.01.2009 [Материал]

Классно. Схожу посмотрю.
FBI
2 Tatyana (FBI)   • 16:25:37, 09.01.2009 [Материал]

клааффф!!!!!!!ууррряя!!!!!! покатаюсь на коньках!!!!
Оголошення на ЖЖ інфо: