Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Январь » 12 » 11:16:55

В Житомире ночью ограбили машину водителя радио-такси

12.01.2009, 11:16:55 5773 2
В Житомире ночью ограбили машину водителя радио-такси

Вчора, 11 січня,  до Богунського райвідділу міліції звернувся житель Житомира із заявою про крадіжку. Про це «Авто Житомиру» сьогодні повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирський області.

Уночі із його автомобіля, залишеного на вулиці Генерала Потапова, викрадено радіостанцію "Іком" вартістю 1 тисяча 300 гривень. Зловмисник проник до авто, пошкодивши скло задніх правих дверей автомобіля.

Цієї ж ночі у місті Житомирі ще один власник транспортного засобу постраждав від злодіїв. 30-річний місцевий житель, водій радіо-таксі повідомив, що по провулку 2-му Чехова із його автомобіля, куди невідомий проник, пошкодивши скло передніх лівих дверей, викрадено автомагнітолу та радіостанцію. Загальна сума збитку становить 1 тисячу 700 гривень.

Шановні громадяни, залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Подбайте про надійне місцезнаходження авто на час вашої відсутності або відпочинку. Користуйтесь послугами автостоянок, що охороняються. Обладнайте транспортний засіб протиугінними пристроями.

7 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулої доби, 5 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 1 випадок нанесення тяжких тілесних ушкоджень, грабіж, 2 крадіжки чужого майна та інші.

5 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Карманные календари в Коломне Бесплатная доставка

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: