Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2009 » Январь » 12 » 16:23:43

ДП «Житомирторф» нарушает правила охраны окружающей среды

12.01.2009, 16:23:43 9847 0
ДП «Житомирторф» нарушает правила охраны окружающей среды

Державною екологічною інспекцією в Житомирській області проведено перевірку ДП «Житомирторф» при розробці родовищ торфу Озерянське та Чистіна, що знаходяться в Олевському районі.

Як повідомили «Журналу Житомира» в прес-службі міністерства охорони навколишнього природного середовища, під час перевірки виявлено порушення правил охорони довкілля та надр при здійсненні надрокористування.

За результатами перевірки ДП «Житомирторф» при розробці родовища торфу Озерянське, Чистіна надано припис щодо усунення виявлених порушень. Дві посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу за ст. 57 ч. 4 КУпАП на загальну суму 800 гривень.

«Житомирторф» — державне підприємство з видобування й переробки торфу. Адміністрація розміщується в м. Житомирі. До складу підприємства входять Озерянський та Броницький торфозаводи і дочірнє підприємство «Олевськторф». Обсяги видобутку торфу в останні роки становлять 15÷25 тис. т, (з них 7÷8 тис. т — для сільського господарства), виробництво паливних торфобрикетів-1÷3 тис. т на рік.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: