Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Январь » 27 » 15:39:59

В Житомире арестована наркобаронесса, скрывавшаяся от следствия

27.01.2009, 15:39:59 6945 0
В Житомире арестована наркобаронесса, скрывавшаяся от следствия

29-річна житомирянка свого часу тримала більшість точок збуту наркотиків в Житомирі. Сама займалася поставкою та реалізацією наркотичних засобів.

Проте, як повідомили «Журналу Житомира», у 2006 році її протиправна діяльність, пов’язана з незаконним обігом наркотиків, потрапила в поле зору правоохоронців. ЇЇ було затримано та порушено кримінальну справу. Тоді суд виніс вирок про її покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з відстрочкою на 3 роки.

Але належних висновків жінка для себе не зробила, а тому й продовжила займатися розповсюдженням наркотиків. Вже наступного 2007-го року вона знову ж таки потрапляє в руки вже волинських правоохоронців. Її було затримано у Луцьку, куди вона прибула з метою придбання наркотичних засобів. Працівники місцевої Державтоінспекції зупинили автомобіль таксі, в салоні якого знаходилася наша героїня, а разом з нею ще й цілий мішок з маковою соломкою. Це «добро» мало потрапити на територію Житомирщини для подальшої реалізації.

За даним фактом волинськими працівниками міліції було порушено кримінальну справу. Судом же для підозрюваної було обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. Проте коритися закону – не в правилах цієї жінки. З метою ухилитися від відповідальності, вона зникає та починає переховуватись від слідства та суду. За таких обставин у червні минулого року волинський суд оголошує її у розшук.

Оскільки розшукувана була жителькою м.Житомира, безпосередню участь у встановленні її місцезнаходження взяли працівники міліції Житомирщини. На розшук «наркобаронеси» було залучено підрозділи карного розшуку, боротьби з організованою злочинністю, боротьби з незаконним обігом наркотиків, а також патрульна служба міліції та бійці спецпідрозділу «Беркут», що безпосередньо несуть службу на вулицях.

За свідченнями начальника управління карного розшуку УМВС України в області Сергія Ертуса, завдяки вжитим комплексним оперативно-розшуковим заходам в ніч на 27 січня розшукувану було затримано в Житомирі за місцем проживання її знайомих.

Наразі вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Корольовського райвідділу міліції м.Житомира, звідки разом з конвоєм вирушить на Волинь до слідчого ізолятора. Судом відносно неї замінено міру запобіжного заходу на тримання під вартою, а також скасовано 3-річну відстрочку в попередньому вироку про покарання.

Невдовзі, після оголошення остаточного судового вироку, жінка понесе справедливе покарання за результатами розслідування обох кримінальних справ.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: