Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Январь » 28 » 10:56:10

Бойцы «Беркута» задержали в Житомире грабителей прохожих. ФОТО

28.01.2009, 10:56:10 8856 0
Бойцы «Беркута» задержали в Житомире грабителей прохожих. ФОТО

Вночі 26 січня до Богунського райвідділу міліції звернувся 26-річний житомирянин, повідомивши про те, що близько 1 години по вулиці Черняхівського в Житомирі на нього напали двоє невідомих.

Як повідомила «Журналу Житомира» Ольга Номерчук, ВЗГ УМВС України в Житомирській області, зловмисники, застосувавши до потерпілого фізичну силу та сльозоточивий газ, відкрито відібрали два мобільних телефони.

Орієнтування на грабіжників одразу ж пролунало у всіх патрульних автомобілях, які несли чергування на вулицях нічного міста. Щось більше години знадобилося бійцям спецпідрозділу «Беркут» для того, щоб за підозрою у скоєнні грабежу затримати двох житомирян, 25-ти та 22-х років.

Затриманих було доставлено до Богунського райвідділу міліції. Викрадене у заявника благополучно повернуто господарю. А за фактом грабежу порушено кримінальну справу.

Загалом же, за свідченням командира роти міліції особливого призначення «Беркут» Миколи Юхимчука, упродовж минулого року за участю бійців спецпідрозділу було розкрито майже 1200 злочинів. У затриманих осіб виявлено та вилучено холодну, газову зброю, значну кількість боєприпасів та наркотичних речовин. За порушення адміністративного законодавства минулого року затримано майже 2 тисячі осіб: понад 800 – за порушення антиалкогольного законодавства, 300 – за вчинення дрібного хуліганства, решта – за інші правопорушення.









Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: