Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2009 » Февраль » 11 » 22:52:31

Исполком Житомирского горсовета рассмотрит сегодня 34 вопроса

11.02.2009, 22:52:31 5985 0
Исполком Житомирского горсовета рассмотрит сегодня 34 вопроса

Сегодня, 12 февраля 2009 года в 10:00 состоится заседание исполнительного комитета Житомирского городского совета. На рассмотрение исполнительного комитета вынесено 34 вопроса.

Об этом «Журналу Житомира» сегодня сообщила прессслужба Житомирского горсовета.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
  1.  Звіт про роботу та виконання делегованих повноважень управлінням регулювання земельних відносин міської ради.
  2.  Про хід виконання рішення міськвиконкому від 10.04.08 №241 “Про стан погашення заборгованості із сплати страхових внесків до Пенсійного фонду у Богунському і Корольовському районах міста Житомира”.
  3.  Про підготовку та проведення загальноміського свята “проводи Зими та зустріч Весни”.
  4.  Про надання дозволу КП “Об’єднана дирекція кінотеатрів міста” Житомирської міської ради на списання звуковідтворюючого пристрою.
  5.  Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій Дочірнього підприємства “Металіст” ВАТ “Атмашбуд”.
  6.  Про встановлення опіки над дітьми.
  7.  Про направлення дитини до державного дитячого закладу.
  8.  Про надання статусів дітей, позбавлених батьківського піклування.
  9.  Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав.
  10.  Про участь у вихованні та порядок побачення з дітьми батьків, які проживають окремо.
  11.  Про надання дозволу на підписання необхідних документів, продаж, дарування та обмін житла від імені дітей.
  12.  Про надання в безоплатне користування суб’єктам підприємницької діяльності виробничих приміщень, обладнання шкільних їдалень.
  13.  Про затвердження середнього фактичного розміру харчування дитини у день в дошкільних навчальних закладах м. Житомира.
  14.  Про затвердження місячного розміру грошової компенсації вартості продуктів харчування батькам дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи.
  15.  Про надання дозволу комунальним установам “Центральна міська лікарня №1” та “Житомирська міська дитяча стоматологічна поліклініка” на списання автотранспортних засобів.
  16.  Про надання дозволу комунальним установам “Центральна дитяча міська лікарня”, “Центральна міська лікарня №1” на списання основних засобів.
  17.  Про взяття на квартирний облік, включення до списків першочергового та позачергового одержання жилих приміщень і упорядкування черги за місцем проживання.
  18.  Про виведення з житлового фонду міської ради та зняття з балансу комунальних виробничих житлових ремонтно-експлуатаційних підприємств №3, 5, 6 одноповерхових житлових будинків.
  19.  Про надання гуртожитку по вул. Гетьмана Самойловича, 6 статусу житлового будинку.
  20.  Про реєстрацію фізичних осіб за місцем проживання.
  21.  Про обстеження технічного стану житлового фонду міської ради.
  22.  Про продовження строку дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі.
  23.  Про виготовлення та розміщення соціальної реклами в м. Житомирі до Дня Святого Валентина та Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
  24.  Про внесення змін в п.2 рішення міськвиконкому від 29.0109 №71.
  25.  Про надання дозволу на розроблення проектів на об’єкти малоповерхової житлової забудови, розпочатих будівництвом та оформлення права власності на об’єкти нерухомості житлового та господарського призначення, які забудовані, реконструйовані громадянами міста, в межах існуючих садиб.
  26.  Про надання дозволу на виконання проектно-вишикувальних робіт та будівництво нових індивідуальних житлових будинків і об’єктів господарського призначення; реконструкцію існуючих житлових будинків; переоформлення прав забудовника об’єктів малоповерхової житлової забудови; продовження термінів будівництва, реконструкції індивідуальних житлових будинків, прибудов та господарських будівель.
  27.  Про надання дозволів на розроблення проектів та будівництво, реконструкцію, використання існуючих об’єктів архітектури, продовження терміну дії рішень міськвиконкому, передачі функцій замовника.
  28.  Про переховання останків.
  29.  Про оренду комунального майна та внесення змін в рішення міськвиконкому.
  30.  Про надання грошової допомоги.
  31.  Про оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна.
  32.  Про утворення робочої комісії для прийняття в експлуатацію телефонної мережі міськвиконкому.
  33.  Про зняття з контролю рішень міськвиконкому.
  34.  Інформація про рекомендацію щодо представлення до відзначення державною нагородою України присвоєння почесного звання України “Мати-героїня”.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: