Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2009 » Май » 12 » 19:22:58

Житомирський музичний фестиваль «Zhytomyr Jam Session». ФОТО

12.05.2009, 19:22:58 6316 4
Житомирський музичний фестиваль «Zhytomyr Jam Session». ФОТО

Житомирський музичний фестиваль «Zhytomyr Jam Session» це змагання житомирських музикантів-віртуозів за звання "найкращого", пише для «Журналу Житомира» Дмитро Архе.

Пролунали останні акорди і вся зала залилася захопленими оваціями, - саме так виглядав фінал змагання житомирських музикантів-віртуозів «Zhytomyr Jam Session». Більше сотні захоплених та, іноді, критичних поглядів були спрямовані на імпровізований музичний ринг, на якому свої гітарні грифи схрестили як молоді, так і досвідчені житомирські музиканти. А змагатись було за що, - ціллю кожного номінанта було отримати визання як житомирської рок-публіки, так і авторитетного жюрі, яке складалось з веретанів нашої музичної сцени.

Змагались житомирські віртуози з двох номінаціях: «Найкращий бас-гітарист за версією Zhytomyr Jam Session» та «Найкращий соло-гітарист за версією Zhytomyr Jam Session». Задля максимальної об’єктивності оцінювання композиторського таланту та технічності музикантів, конкурс для кожної номінації складався з трьох турів. Кульмінацією змагання в кожній номінації була музична дуель, яка зрештою і показала, хто найкращий. Справжнім вибухом стала боротьба басистів, в якій свої музичні таланти демонстрували найкращі молоді бас-гітаристи з усієї області.

І ось, зваживши усі «плюси» та «мінуси», жюрі винесло свій вердикт:

* Найкращим соло-гітаристом було визнано молодого але дуже перспективного музиканта – Євгена Бутиріна.
* Найкращим бас-гітаристом визнали харизматичного фронтмена гурту «АнтиПоп» – Романа Талько.

«Zhytomyr Jam Session – перший захід подібного формату за всю історію житомирської рок-сцени» - зазначив член жюрі Крайнов Олександр (Тачік). І відтепер це музичне змагання стане традиційним та щороку збільшувати свої маштаби та гармонійно відображатиме розвиток нашої з Вами музичної культури.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тэги: субкультура, концерт, Житомир, музыка

Схожі новини:


Комментариев: 4
Egor_Goodman
1 Egor_Goodman (Egor_Goodman)   • 16:07:24, 13.05.2009 [Материал]

на фотках - коллоритные типажи :)
Makedonskii
2 Александр (Makedonskii)   • 16:32:54, 13.05.2009 [Материал]

Не плохо было, а после трех пива и двух коктелей стало еще лучше )) Поэтому, когда дедушка в пижаме оставил присутствующих без концерта после конкурса-гитаристов возникло ощущение несправедливости
либерти
3 либерти (либерти)   • 18:13:18, 13.05.2009 [Материал]

Если я правильно понял,то: "молодого але дуже перспективного музиканта – Євгена Бутиріна" в футболке Пантеры и с крутой гитарой от "DEAN" видно,но где же Рома Талько?!
Ув.Архе! Может в ю-тюб забросите?(По впечатлениям Тачика= это было нечто! Особенно Рома-Руслан..)
4 Ути-пути   • 22:18:07, 02.06.2009 [Материал]

Жека - лучший!!! Обожаю слушать как он джемит)) Из-за него и сама собираюсь освоить гитару;)
Оголошення на ЖЖ інфо: