Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2009 » Июнь » 26 » 16:39:09

Ко Дню Конституции в Житомире возложили цветы к памятнику Тараса Шевченко. ФОТО

26.06.2009, 16:39:09 6465 5
Ко Дню Конституции в Житомире возложили цветы к памятнику Тараса Шевченко. ФОТО

В Житомирі відбулася церемонія покладання квітів до меморіальної дошки Грушевського, меморіального погруддя Чорновола, до пам’ятників Франку та Шевченку.

Саме так громадськість висловила небайдужість до долі держави і пошану головному документові України – Конституції.

«На мою думку, це велике свято для кожного, тому що це – основний закон, де прописані права і влади, і громадян» – зазначив заступник Житомирського міського голови Олег Старинець.

Меморіальні місця покладання квітів були обрані не випадково. Адже кожен з людей, чиї імена увіковіченні в камені, зробили чимало задля добробуту України.

«Я хотів би згадати В’ячеслава Чорновола адже це один з тих людей, який чесно боровся за незалежність держави. Він був чесний, справедливий і хотів одного: державу мати свою, дружити з усіма, але жити по нашим українським законам» – висловив думку багатьох перший заступник голови Житомирської обласної ради Петро Рудницький.

Кульмінаційний момент церемонії проходив біля пам’ятника Великому Кобзареві. Тут зібралися представники обласних та міських органів самоврядування, члени різних громадських організацій, жителі обласного центру.

Представники Житомирського військового інституту радіоелектроніки супроводжували захід легендарною піснею на вірші Тараса Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий» у виконанні духового оркестру та пройшли урочистим маршем вулицею Великою Бердичівською.



























Тэги: Тарас Шевченко, день конституции, праздники
   По матеріалам: Житомирська хвиля

Схожі новини:


Комментариев: 5
либерти
1 либерти (либерти)   • 10:40:26, 27.06.2009 [Материал]

"Мемореальні місця були вибрані не випадково.." Слава Богу,что не випадково! Хотя многие из присутствующих не моргнув оком спокойнюсенько понесли бы цветы и конституцию к Главному памятнику Житомира,на Главную площадь...
Admiral8
2 Admiral (Admiral8)   • 12:13:43, 27.06.2009 [Материал]

эфектные солдаты +
3 Кутузов   • 13:22:19, 27.06.2009 [Материал]

"На мою думку, це велике свято для кожного, тому що це – основний закон, де прописані права і влади, і громадян» – зазначив заступник Житомирського міського голови Олег Старинець."

"oсновной закон"-который не соблюдается в этой стране.....но главное провести мероприятие ,обратите внимание,что кроме влады там больше никто не присутствовал,народу пофиг .....

4 Cobalt   • 13:58:43, 27.06.2009 [Материал]

Что это за конституция, если её пинают ногами то президент, то
примьер, то "народні обранці"!?
Яка коституція - таке й свято! Один лише ПАХВОС!
5 stella   • 22:34:09, 27.06.2009 [Материал]

какие же страшные здания в центре города! непокрашенные и неухоженные!
Оголошення на ЖЖ інфо: