Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2009 » Июнь » 30 » 13:34:27

Светлана Стукалец признана "Мисс Бердичев-2009". ФОТО

30.06.2009, 13:34:27 20656 7
Светлана Стукалец признана

Краса, як відомо, страшна сила. Вона рятує світ і призводить до початку військових дій, краса може звести з розуму, а може стати найпікантнішою родзинкою Дня міста. Як от у Бердичеві...

Звичайно, вмістити усі чарівні створіння жіночої статі, які у ньому народилися, не змогла б жодна сцена у світі. Знаючи це, організатори конкурсу "Міс Бердичів-2009" попередньо провели жорсткий кастинг, в результаті якого присутні на святі Дня міста змогли вволю надивитись, похвилюватись та повболівати за одинадцять красунь.

Ірина Таргоній, учасниця конкурсу "Міс Бердичів-2009"
: "Ми довго займалися, я вчилася по-новому ходити, тримати спину, жіночності навчилася. За надану можливість виступити я хочу подякувати організаторам і спонсорам конкурсу."

Ярослава Харчук, учасниця конкурсу "Міс Бердичів-2009": "Для нашого міста Королева краси — це велике звання. Щодо шансів на перемогу, то, думаю, у мене вони є. Як і у будь-якої дівчини..."

На сцені дівчата випромінювали красу та впевненість, їхні посмішки осліплювали. Невідомо, як зазвичай почуваються вони у стінах навчальних закладів та підприємств, де вчаться і працюють - велика сцена, здавалося, саме те місце, для якого вони були народжені на цей світ.

Тетяна Куца, учасниця конкурсу "Міс Бердичів-2009": "Я совершенно случайно узнала о конкурсе и решила пойти на кастинг, попробовать себя, свои силы. Думаю, что здесь главное участие, надеюсь, что жюри оценит меня по достоинству. Хочу всех бердичевлян, особенно молодёжь, поздравить с Днем молодёжи."

Світлана Стукалець, учасниця конкурсу "Міс Бердичів-2009": "Шановні бердичівляни! Вітаю вас із величною датою, яку ми всі нині відзначаємо. Сьогодні наше місто дало нам гарну можливість відпочити та взяти участь у конкурсі. За це я хочу подякувати усім організаторам."

Найжаданіший для багатьох глядачів етап конкурсу: вихід у купальниках... Довершеність дівочих форм, що не потребують, власне, ніякого втручання зовні, організатори вирішили чомусь підкреслити яскравими вінками. Окрім цього, напевне, щоб хоч трохи подовжити милування юною вродою, вирішено було, що саме під час цього етапу учасниці будуть відповідати на риторичні запитання на кшталт "У чому сенс життя?" та "Що Вас змусило взяти участь у конкурсі?".

Хто сказав, що за святковими лаштунками претендентки на звання "Міс" одразу накидаються одна на одну та починають волокти одна одну за волосся? Бердичівські красуні не такі. На майданчику за сценою їм було не менш комфортно, ніж на подіумі. Перерви між виступами дівчата використовували на танці та спілкування з рідними. Ні про яку ворожнечу не могло бути й мови.

Анастасія Войтюк, учасниця конкурсу "Міс Бердичів-2009": "Конкурентки, считаю, у меня достойные, всем им я желаю победы. Мы как-то очень сдружились за все это время... Конечно, хочеться выиграть — любая девушка мечтает надеть корону. Но если не выиграю — буду стремиться к совершенствованию, ну а если выиграю — заключу договор с «Gloria Model Style».

І ось фінальний вихід та оголошення результатів. Близько десятка номінацій... Настав той момент, під час якого претендентки не надто радіють, коли оголошують їхні номери та імена, адже їм відомо, що ім’я переможниці пролунає в останню чергу. Оголошено володарку звання "Міс Глядацьких симпатій". Нею мало не одноголосно стає Світлана Стукалець. Дівчина, здається, радіє та дещо сумує, адже зазвичай, рішення членів журі не збігається із загальною думкою глядачів.

Зазвичай так, але тільки не у Бердичеві! Своєю вродою та вмінням триматися на сцені учениця 12-ї школи Світлана Стукалець підкорила усіх - від дітей до фахівців модельного бізнесу. Бердичів отримав Королеву краси, а володарка звання "Міс Бердичів-2009" - жадану перемогу.

Світлана Стукалець, "Міс Бердичів-2009": "Дуже хвилююча мить! Я дуже вдячна усім, хто мене підтримував, це дуже допомогло — з’явилася впевненість у собі. Приємно те, що думка глядачів збіглася із думкою журі. В мені ще такі емоції вирують! Всім дякую! Бердичів, зі святом тебе!"



 




 





 




 




 




 






















Тэги: конкурс красоты, фоторепортаж, Бердичев
   По матеріалам: ТРК ВІК

Схожі новини:


Комментариев: 7
1 brazer   • 14:44:28, 30.06.2009 [Материал]

либо последнее фото не очень, либо лыжи не едут... :(
HummerOk
2 Сашко (HummerOk)   • 17:46:42, 30.06.2009 [Материал]

п"яні голі дівчата в хаті моїй хаті
Лёша
3 Олексій Миколайович (Лёша)   • 21:55:21, 01.07.2009 [Материал]

Стремные немного те девчонки, что в купальниках:)
4 4udo   • 23:34:31, 01.07.2009 [Материал]

а мы пишем шо на республике монстры, да они просто богини...
5 Квітка   • 11:03:10, 02.07.2009 [Материал]

Заздрість, як відомо, страшна сила.... Ви вродиливі, стрункі і вишукані, тоді гайда на сцену, позмагайтесь за звання найкращої чи то пак найкращого.... Там, на отих сценах красномовство і критика, а не в коментах...
6 Квітка   • 11:04:25, 02.07.2009 [Материал]

Дівчатка гідні тих корон і стрічок, хоча б за те, що потрудились над собою... І вийшли на сцену
7 4udo   • 17:44:18, 05.07.2009 [Материал]

Квітка, дааа усилий шоп выйти дофига надо было...
Оголошення на ЖЖ інфо: