Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2009 » Октябрь » 23 » 13:39:27

В Житомире стартует новый проект "Фотоквест = 64"

23.10.2009, 13:39:27 5536 0
В Житомире стартует новый проект

В неділю 25 жовтня 2009 року в Житомирі стартує проект під назвою "Фотоквест = 64".

Як повідомили «Журналу Житомира» організатори проекта, тут кожен молодий фотоаматор має унікальну нагоду поліпшити своє уміння користуватись фотоапаратом, отримати об"єктивну критику від незалежної експертної комісії, зробити свої роботи впізнаваними.

По закінченню квесту планується проведення двотижневої фотовиставки, сформованої з робіт – переможниць.

Оцінювання робіт проводитиметься за критеріями:
  • Художність.
  • Ідея.
  • Технічність.

Тематика 1-го забігу з фотоапаратами - "Серце міста - осінь", вісім місць, яким молоді люди Житомира приділяють свою увагу, вважають їх своїми.

Взяти участь у проекті можна прийшовши 24-го жовтня 2009 року до приміщення “Кавоманіїї” (Московська 24б) на 17.00 для реєстрації.

До участі у квесті допускаються, як індивідуальні фотографи, так і команди до 3-х чоловік. До складу команд можуть входити: фотографи, моделі, асистенти фотографів тощо.

Вартість участі – 50 грн з команди.  Старт квесту в неділю об 11.00 від Книгоманії.



ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ТА ОБМЕЖЕННЯ

Обмежень у кількості команд не буде - це пілотний проект, тобто участь зможуть взяти всі бажаючі.

Обмежень у жанрі фотографій не буде (пейзаж, портрет у заданому місці, репортажка, ін., можливі будь-які колажі, фіолетові небеса тощо, аби жюрі місце впізнало))

До участі допускаються лише фотографи\команди щасливі володарі цифрових фотокамер. Єдина вимога до якості знімків - можливість друку їх на форматі 20*30.

До участі у квесті допускаються, як індивідуальні фотографи, так і команди до 3х чоловік. До складу команд можуть входити: фотографи, моделі, асистенти фотографів, тусєри тощо.

До участі не допускатимуться люди у стані сильного алкогольного та\або наркотичного сп'яніння. Якщо один або декілька учасників з"являються в даних станах на старт\фініш квесту їх буде дискваліфіковано, без повернення організаційного внеску.

Отож, старт відбудеться похмурого осіннього ранку. Задачею команд буде за чотири години вгадати та максимально художньо відзняти вісім місць рідного\улюбленого\потрібне дописати міста, а також одне бонусне завдання (воно мало впливатиме на основний рейтинг, а лише допоможе при вирішенні спірних питань).

Всі питання пов'язані з переміщеннями містом - проблема команд - при наявності здібностей до телепортації - можна телепортуватись:-) Але не треба думати, що Вам обов"язково потрібне авто. За чотири години всі ці місця можна пройти ногами без особливого напрягу (протестовано).

Особливого бонусу за швидкість надано не буде, він враховується при вирішенні спірних питань.

Всі питання постобробки робіт - проблема команд - у Вас є чотири години. Всі питання з незрозумілістю загадок - проблема команд - загадки 100% протестовані на п'ятикласниках. Всі питання можна поставити організаторам з допомогою особистого повідомлення, або за тел - 093 540 550 7.

По закінченню квесту буде проведено незалежну експертну оцінку робіт учасників, відібрано по дві найкращі роботи з кожної локації, а також вісім робіт, які на думку експертної комісії мають бути представлені на двотижневій виставці.

Команду-переможця буде визначено виходячи з кількості робіт, що було допущено до участі у виставці.


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/358070835.jpg

Тэги: фотоквест, Житомир, Фото, фотографии

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: