Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2009 » Декабрь » 18 » 14:14:41

Юрій Костенко поділився з житомирянами рецептом виходу країни з кризи

18.12.2009, 14:14:41 3718 12
Юрій Костенко поділився з житомирянами рецептом виходу країни з кризи

®
«Роби українське! Купуй  українське! Захищай  українське – бо це твоє!» - це сутність стратегії економічного націоналізму, яку презентував житомирянам лідер Української народної партії, кандидат в Президенти України Юрій Костенко під час відвідин Житомира 17 грудня.

«Програма УНП «Роби, купуй, захищай українське, - бо це твоє!» складається з трьох  базових напрямків  державної  політики. По-перше, - стимулювати в  Україні національне виробництво. По-друге, - сприяти продажу української продукції в Україні та закордоном. По-третє, захищати свій інтерес в міждержавних стосунках», – повідомив Юрій Костенко. 

«Влада має підтримувати національного виробника, а не бити його по руках, - наголосив лідер УНП. - Наприклад, програма УНП, щоб полегшити життя підприємств, передбачає заборону змінювати податки частіше одного разу на п’ять років. УНП також пропонує дозволити малим підприємствам, селянам-одноосібникам та фермерам звітувати раз на рік, а сплачувати податки - не частіше двох разів на рік. 

Треба покінчити назавжди із практикою  дотації інших країн коштом українців. Адже, купуючи в Україні іноземну продукцію, 70% її вартості ми віддаємо закордонному виробнику. 

Не слід грати в «піддавки» й з Росією, купуючи у неї газ за світовими  цінами, і натомість здійснюючи газовий  транзит в чотири рази дешевше, ніж  в інших країнах Європи. УНП  пропонує за три роки повністю перейти  на українські енергоносії, - вугілля, газ, уран, нафту, - та зробити більш дешевими, - а значить конкурентоспроможними, - українські товари. 

Програма  УНП також передбачає інтеграцію України в міжнародні транспортні  коридори, частиною яких стануть дороги європейської якості до кожного українського села. Завдяки цьому, Україна отримає можливість, як мінімум на третину, підвищити доходи в бюджет, - а це фінансування соціальних програм, медицини, освіти, підвищення зарплат та пенсій. Те, що допомагає українцям жити заможніше, має бути підтримано державою, а - що б’є по їх гаманцю, є неприпустимим. І саме така політика об’єднає захід, центр та схід України».

Сьогоднішня ж урядова економічна політика, за словами лідера УНП, нищить українського виробника. Як приклад Юрій Костенко назвав ввезення до України дешевих закордонних м’ясних відходів та цукрової тростини, що є прямим злочином проти національних виробників відповідної продукції.

Після спілкування з журналістами політик виступив в ефірі обласного радіо та телебачення.


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/23145296.jpg

Тэги: Костенко, Житомир, выборы Президента

Схожі новини:


Комментариев: 12
Skywalker
1 апіап (Skywalker)   • 15:57:31, 18.12.2009 [Материал]

Уже столько "экспертов" высказалось, что можно Книгу рецептов создавать!
Lisa111
2 Роман (Lisa111)   • 16:08:57, 18.12.2009 [Материал]

Умно сказал. Поддерживаю!
wizard
3 wizard (wizard)   • 16:25:58, 18.12.2009 [Материал]

на автомобиле производства "автозаз" приезжал?
KARSTEN
7 Karsten (KARSTEN)   • 20:33:37, 18.12.2009 [Материал]

да, на Славуте с мигалками - в городе Киевскую и Бердичевскую перекрыли на время его приезда.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 16:34:06, 18.12.2009 [Материал]

Да никто не против вітчизняного товаровиробника, только сомнения меня гложат, что костюмчик у него бердичевский, и ездЕИт он на "Таврии"!
А на счёт экспЭртоУ, то действительно их как собак не резанных. И что же им мешало воплощать всё в жизнь за время своєї каденції?!
Svoboda
5 Виктор (Svoboda)   • 18:28:59, 18.12.2009 [Материал]

Теперь и я поделюсь, как они из кризиса выходят. Разместил как - то в их газете в Житомире (издавалась маленьким тиражом в период избирательной кампании, когда Ющенко выдвигали в президенты) материал о коррупции. Так за мою статью с меня же содрали деньги и ... дали членский билет. А позже руководство штабное (штаб находился напротив филармонии и башни по Пушкинской) буквально достало вымогательствами: дай на то, дай на это, потом пытались содрать на зарплату какому- то своему юристу "левому" и прочее, а сами на моря катались по путёвкам партийным бесплатным за счёт простых "верующих" партийцев. В общем, жуть! Господин Спиженко верховодил. Шайка аферистов. Противно вспоминать.Так что не верьте демагогам.
Токвемада
9 Токвемада (Токвемада)   • 11:22:56, 21.12.2009 [Материал]

В той момент головою житомирської обласної організації був Заслужений лікар України Спіженко - і такім людям (хворим на шизофренію, особливо це видно по Вашому сайті) членського квитка не давали!!!
garold
6 Sergey (garold)   • 20:14:36, 18.12.2009 [Материал]

А он сам покупал свое украінське ,видел его качество а-ля made in china,и воообще что Украина самостоятельно выпускает?
робеспьер
8 Александр (робеспьер)   • 09:27:48, 19.12.2009 [Материал]

Уж очень извращённый карьерист, вспомните его отношения с В.Черноволом (не Черновилом), так соратники не поступают. Иуда, он и есть Иуда!
Токвемада
10 Токвемада (Токвемада)   • 15:56:17, 21.12.2009 [Материал]

Якщо Костенко - кар’єрист, то чого після помаранчевої революції, будучи в перших рядах підтримки Ющенка, він або інші члени його партії не займали жодної посади в уряді? Не знаючи броду – не лізь у воду: то і Вам варто подумати над своїми словами...
Iваницький
11 Iгор Миколайович (Iваницький)   • 17:24:24, 21.12.2009 [Материал]

Полку анонімних моголів, дивлюсь, прибуло? відтепер вже й україномовні... згадався анекдот старих часів:

Для виконання особливо важливого диверсійного завдання на території СРСР кастінг у розвідшколі ЦРУ пройшов відмінник бойової та ідеологічної підготовки, фахівець настільки широкого профілю, що й Бонду нічого робити поруч, який до того ж на іспиті щодо здатності до адаптації у ворожому середовищі продемонстрував ідеальне володіння мовою супротивника.

Оце, значицця, скидають його у Рязанській області. Складає він парашута, перевдягається у кирзачі та куфайку драну і чалапає до найближчого населеного пункту, де у першого ж дідка на чистісінькому рязанському діалекті запитує:
- Не па-адскажете, как пройти к ближайшему военному аэродрому?
На що отримує у відповідь:
- Руки вверх, иностранный шпиён!!!
- ...
- Дед... а как же ты меня вычислил?! я ж... на чистейшем рязанском..?
- Дури-илка... ты на себя сма-атрел-то? Ты ж негр...

Токвемада
12 Токвемада (Токвемада)   • 17:37:57, 21.12.2009 [Материал]

Дякую! Анекдот сподобався... але не смішний.(((
Оголошення на ЖЖ інфо: