Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2010 » Июнь » 24 » 10:32:20

Светские традиции. Завтра в Житомире пройдет второй ежегодный бал выпускников. ФОТО

24.06.2010, 10:32:20 8262 3
Светские традиции. Завтра в Житомире пройдет второй ежегодный бал выпускников. ФОТО

Завтра 25 июня 2010 года в Житомире состоится традиционный Житомирский бал выпускников.

Как стало известно «Журналу Житомир», инициатором и организатором бала выступила - Житомирская областная молодежная общественная организация «Современный Формат».

Основная цель бала выпускников- содействие возрождению светских традиций в Житомире, формирование новой современной элиты.

Участники Бала - лучшие выпускники одиннадцатых классов общеобразовательных учебных заведений Житомира, родители, руководство учебных заведений, учителя, представители органов местной власти и местного самоуправления, представители СМИ, спонсоры и меценаты мероприятия т.д.

Место проведения бала - ресторан «Плаза». Начало в 21:00.

***

Настоящим, сказочным, королевским оказался прошлогодний Житомирский бал выпускников. А грациозными дамами и благородными кавалерами, которые танцевали величественный полонез, веселую польку, бурные вальсы, - были наши современные ребята. В гостевой книге участники бала оставили свои отзывы.


Выдержки из гостевой книги Житомирского бала выпускников 2009 года.

«Житомир – велике місто з великими традиціями. Щира вдячність організаторам балу за те, що повертають ці традиції житомирянам. Житомирські гімназійні бали були красивими, з вишуканою живою музикою, катанням по Тетереву, оркестрами у парках… Те, що ви подарували нам сьогодні, - чарівний голос минулого у загадкове і, сподіваюсь, щасливе майбутнє. Людмила Єршова, мама випускниці ЗОШ № 28».

«Прекрасне свято. Атмосфера радості та пишності не залишала протягом всього балу. С.В. Петраш, батько».

«Мерехтіння феєрверків, майоріння різнокольорових суконь чарує. Яскраві спогади заполонили мою пам’ять і серце, сповнене чуттєвих побажань. Цей бал – місце, де я зміг хоча б на мить відірватись від реальності. Це подія в моєму житті. Подія з великої букви, яку нереально забути, та й забувати нема бажання. Тут я насправді зрозумів, наскільки ще ж я молодий і як мало прожив. Всього декілька годин. Годин на репетиціях. Все інше – існування. Роман Макарчук, учасник балу».

«У кожної людини в житті є своя мрія, до якої вона прагне отримати ключ, який би дав змогу відкрити двері щастя… Ви дали мені зрозуміти, що немає нічого неможливого, що у буденні дні можливо втілити барви казковості, чарівності…Завдяки балу ви дали нам зрозуміти, що ми дійсно найкращі, що ми можемо навчитись будь-чому. Завдяки вам ми можемо зрозуміти лише одне – життя чарівне, ми з легкістю можемо зустріти будь-які перешкоди. Я від імені усіх нас,  випускників, дякую вам за все. Ви робите неможливе – приносите щастя усім нам, що дуже тяжко дається у наші дні. Павло Ліщук, учасник балу».

«Це був наш перший в житті бал, і відчуття наші можна порівняти із відчуттями первачка на його Першому дзвонику або ж випускника на його останньому. Цей бал розпочав наше доросле життя, тому я безмежно вдячна за такий його початок. Оксана Ткачук, учасниця балу».

«Бал випускників – свято яке хотілося б мати в нашому місті Житомирі щорічно. Це дуже гарне започаткування. Це свято не тільки для випускників, а й для батьків, педагогів, всіх, хто причетний до сучасного життя нашого міста. Мама випускника ліцею № 25 Миронова Андрія – Оксана Дмитрівна».


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/42703124.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/432560146.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/245791435.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/287546956.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/732148740.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/43324961.jpg

Тэги: выпускники, Житомир, бал выпускников

Схожі новини:


Комментариев: 3
garold
1 Кonstantin (garold)   • 12:53:33, 24.06.2010 [Материал]

"содействие возрождению светских традиций"научите их для начало культуре
Alexey
2 Алексей (Alexey)   • 19:19:10, 24.06.2010 [Материал]

"формирование новой современной элиты" конечно же необходимо, но разве она на балах формируется?
Сашко
3 Alex (Сашко)   • 09:39:53, 25.06.2010 [Материал]

Вчера в торговом центре увидел большую вывеску "ЕЛІТНІ ШКАРПЕТКИ"- так и здесь: слово "элитный" пихают куда только можно, лишь бы народ повёлся. ;)
Оголошення на ЖЖ інфо: