Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Світ » 2010 » Ноябрь » 16 » 15:36:59

Журналисты Житомира поздравили друг-друга с праздником. ФОТОрепортаж

16.11.2010, 15:36:59 5770 0
Журналисты Житомира поздравили друг-друга с праздником. ФОТОрепортаж

Сьогодні житомирські журналісти, які працюють у сфері радіо та телебачення вітали один одного із професійним святом. Обласна філармонія прийняла урочисті збори з нагоди Дня працівників радіо, телебачення і зв'язку.

Свято встановлено
у листопаді 1994 року указом президента Леоніда Кучми на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і галузей зв'язку України.

Житомирські журналісти, яких професійне свято «застало» у робочий день, випромінювали радість, посміхалися, вітали один одного. Про роботу говорили мало.

Більше про роботу журналістів говорила влада. Очільник області Сергій Рижук, останній день як голова облради Віталій Француз, новообраний мер Житомира Володимир Дебой наголошували на тому, що без журналістів вони не уявлять нинішнє сьогодення. З повідомлень журналістів, вони, як і переважна частина освічених громадян, починають свій робочий день, а ознайомившись з результатами роботи преси - лягають спати. Найвищі чиновники області, фактично, визнали, що житомирські журналісти «підсадили» їх на новини…

Журналісти вітали один одного. Для них цей робочий день – справжнє свято, яке, неодмінно, знайде своє логічне продовження у вечірній час…


Анна Данюк, журналіст "Крок-Радіо": "Вітаю усіх своїх колег зі святом. Вважаю, що журналістика у Житомирі є, проте хотілося б, щоб її професійний рівень зростав. Особисто я ще вчуся – інколи на власних помилках, враховую досвід старших колег. Шкода, що останнім часом все менше журналістів керуються професійною етикою в своїй роботі. Адже головний принцип нашої роботи – писати сьогодні так, щоб завтра не було соромно людям в очі дивитися".


Андрій Карнаухов, директор «Z-радіо»: "Особисто для мене радіожурналістика вже 12 років – номер 1. «Z-радіо» в Житомирі - вже багато років користується незмінною популярністю серед населення по тій простій причині, що нас слухають дорослі, знаючі життя люди. Цього року я вперше беру участь в урочистостях з нагоди нашого професійного свята у якості директора радіостанції. Бажаю своїм колегам чистого ефіру, чесних, прозорих новин. Всім гарного настрою, сил та натхнення."


Анастасія Рибак, ведуча програми «Альтернатива», редактор «Ц-новин»: "Бажаю, щоб усі, хто працює у сфері радіо, телебачення та комунікації завжди перебували на своєму місці, були чесними, відкритими, близькими до народу. Хочу, щоб здійснилися їхні бажання і було усім щастя на землі!"


Ірина Степаненко, журналіст СОЮЗ-ТВ: "Бажаю усім своїм колегам невичерпної енергії та професійного росту!"


Юлія Свінціцька, журналіст обласного телебачення: "Бажаю своїм колегам завжди бути у курсі усіх подій і отримувати задоволення від роботи."


На сьогодні частина недержавного сектору телебачення і радіомовлення у телерадіоінформаційному просторі України перевищує 96%. У країні працюють сотні приватних і муніципальних телерадіокомпаній.


Начальник управління по зв'язках із громадськістю Житомирської міської ради Ольга Білобровець як завжди усміхнена...


Сергій Миколайович Антонюк, представник нацради з питань телебачення та радіомовлення виявив бажання привітати житомирських журналістів


А ось і почесні гості...


Володимир Дебой і Віктор Балюрко. Перший з області прийшов у місто, другий - роботу в житомирській міській раді обміняв на посаду заступника глави облдержадміністрації...


Володимир Шинкарук виглядає доволі непогано


Сергій Рижук усіх вітає та обіцяє 100-відсоткове охоплення території області ефіром обласного радіо та телебачення!


Свято - ще один привід поділитися останніми новинами:)


Віталій Француз: Від імені депутатського корпусу 5-го скликання вітаю житомирських журналістів з професійним святом...


Представники преси отримали почесні грамоти та нагороди!


В числі нагоорджених - ведучий програм ЖОДТРК Іван Натикач


Вітальний поцілунок від Віталія Француза :)

Навіть у своє професійне свято оператори бачать світ через призму телекамери...)

Керівник ЖОДТРК Віктор Бойко зараз вручить Сергієві Рижукові "велику подяку")


... за допомогу у проведенні Міжнародного фестивалю «Агросвіт» - найстарішого на пострадянському просторі фестивалю для регіональних телерадіокомпаній


Сергій Рижук отримав подяку, висловом Віктора Бойка - "велику подяку" :)


І диск - з записами пам'ятних моментів фестивалю.

Тэги: СМИ, Житомир, журналисты, праздники
   По матеріалам: Reporter.zt.ua

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: