Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2012 » Октябрь » 11 » 12:29:53

Житомирщину посетил представитель партии «УДАР Виталия Кличко» — Павел Розенко. ФОТО

11.10.2012, 12:29:53 5878 6
Житомирщину посетил представитель партии «УДАР Виталия Кличко» — Павел Розенко. ФОТО

Вчора, 10 жовтня Житомирщину відвідав кандидат у депутати, десятий номер у списку партії «УДАР Віталія Кличка» Павло Розенко.

Провідний спеціаліст з питань соціальної політики центру Разумкова Павло Розенко приїхав розповісти виборцям Житомирської області про проблеми і можливості соціального та пенсійного забезпечення після того, як Український Демократичний Альянс за Реформи опиниться у Верховній Раді.

Об 11.20 в районному будинку культури Коростеня відбулася зустріч Павла Розенка з мешканцями міста.

На початку свого виступу він коротко розповів про себе та свій професійний шлях, не з чужих слів він знає про соціальні проблеми, оскільки довгий час працював у сфері соціальної політики. Павло Валерійович розповів присутнім про нинішню ситуацію на політичній арені, зокрема наголосив на швидкому зростанні рейтингу партії на по всій Україні. «Віталій Кличко - нове політичне обличчя України, всі знають хто він і де заробив свої гроші. Рівень довіри населення до нього вищий ніж до інших політиків, це свідчить про те, що він лідер не тільки майбутнього, а вже й теперішнього часу…» - сказав Павло Розенко.

Він також розповів про п’ять основних пунктів передвиборчої програми партії. «Поки буде корупція, у нас не буде нормального життя. Всі кошти які заробляються йдуть на Київ, і там вирішують чи направляти їх на вирішення певних питань та проблем у містах чи ні. Ми боротимемося за те щоб, кошти залишалися в місцевих громадах.

Зустріч проходила у режимі запитань і відповідей, багато гострих запитань задавали Коростенці, зокрема: питання соціального забезпечення, політичних спрямованостей партії, шляхів подолання корупції, вирішення питань щодо проблем малого та середнього бізнесу. «Чим більше прийде людей на вибори, тим меньше шансів у нинішньої влади сфальсифікувати результати. Ви повинні допомогти нам навести порядок в Україні. Лише разом ми переможемо.

В центрі Житомира, у бізнес-центрі «Імперіал», о 15-00 відбулася зустріч Павла Розенка з житомирянами.

Розенко зазначив, що подолання бідності українців цілком можливо, якщо спрямувати ті кошти, які крадуть чиновники нинішньої влади на соціальні потреби.

«Так, вони будують дороги, дорогі об’єкти інфраструктури, це звичайно добре, але чому ці самі об’єкти коштують втричі дорожче, ніж у Польщі, чи навіть у Великобританії?» - запитує Павло Розенко. «Зробивши прозорими всі галузі, витрати міністерств, а особливо головну складову корупції – видачу різноманітних дозволів і ліцензій, ми позбавимо чиновників можливість отримувати хабарі, тоді ми побачимо, що в державі є гроші, які можна інвестувати у власних громадян, піднявши зарплати і пенсії…» - наголошує один з ідеологів партії «УДАР Віталія Кличка».

Він також відповів на багато гострих запитань, які пролунали з залу. На зустрічі також були присутні міжнародні спостерігачі ОБСЄ з місії спостереження за виборами Мілан Екерт і Берта Імері.

Ввечері того ж дня Павло Розенко зустрівся з мешканцями Коростишева.

"Мета мого візиту - спілкування з людьми, донесення принципів нашої партії та мету нашого приходу у політику якомога більшій кількості людей", - зазначив Павло Розенко.

Зустріч відбулася із короткого виступу Павла Валерійовича та відповідей на питання коростишівлян. "Часто люди просто бояться зробити свій вибір, адже налякані різного роду погрозами", - зазначила одна з присутніх жінок. "Наша партія ще досить молода, за нами не тягнеться шлейф невиконаних обіцянок, і кожен з нас заробляв своє чесне ім’я не для того, аби його заплямувати", - насамкінець зауважив Павло Розенко.


Пресс-служба Житомирского отделения партии «УДАР Виталия Кличко»

Встреча в Житомире












Встреча в Коростене












Встреча в Коростышеве










Тэги: удар, Житомирская область, выборы 2012, Центр Разумкова

Схожі новини:


Комментариев: 6
garold
1 Кonstantin (garold)   • 12:50:11, 11.10.2012 [Материал]

Учитывая прошлый опыт после попадания в ВР,куда то девается возможности,жаль проблемы остаются.
nvvetal
2 Ololo (nvvetal)   • 13:54:24, 11.10.2012 [Материал]

Сколько бабла уходит на это все. Могли бы спокойно облагородить все города - хотя-бы частично.
Никому это не надо!!!
MmM88
3 Андрей (MmM88)   • 15:36:39, 11.10.2012 [Материал]

нема чого Кличку лізти в політику в нього мізки відбиті і нічого не шарить!
але це єдина людина з них усіх яка заробила гроші СВОЇМИ РУКАМИ!
коррупционер
4 владимир (коррупционер)   • 16:16:52, 11.10.2012 [Материал]

в анонсе писалось что он специалист по пенсионной реформе...и не где попало а в центре разумкова...туда абы кого неберут....
почему об этом нет ни слова...подозрительно все это.....это первое что прийдется решать новому парламенту....
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 22:03:23, 11.10.2012 [Материал]

"....и не где попало а в центре разумкова...туда абы кого неберут...."
А сейчас бесплатно никого никуда не берут!
коррупционер
6 владимир (коррупционер)   • 10:39:26, 12.10.2012 [Материал]

на 5.
дело в том что там если недокажешь свой профессионализм то дорога заказана.
Оголошення на ЖЖ інфо: