Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2012 » Октябрь » 25 » 11:46:34

«УДАР»: гідне майбутнє ви обираєте самі

25.10.2012, 11:46:34 2385 3
«УДАР»: гідне майбутнє ви обираєте самі

«УДАР Віталія Кличко» - це свіжий подих в українському політикумі, адже це чи не єдина партія, яка має програму з конкретними діями, що направлені на єдину світову цінність – людину.

Пріоритет партії – дати можливість кожному українцю впевнено дивитися у завтрашній день. Одним із кроків до цього є приєднання до європейської спільноти. Це в першу чергу європейські стандарти життя, де головне – людина, її права і свободи, закон. Що означає подолання корупції, гідну заробітню платню та пенсії, високі соціальні стандарти життя. «Україна спроможна на це», - впевнений Віталій Кличко. 

Адже, на жаль, сьогодні люди не впливають на процеси, що відбуваються на місцевому рівні. «УДАР» пропонує людям можливість впливати на чиновників, суддів і депутатів усіх рівнів, маючи чітку програму механізму реалізації цього кроку. «Люди дають повноваження депутатам і повинні мати можливість позбавити їх цих повноважень, якщо депутати не виконують взятих на себе зобов’язань», - підкреслив Віталій Кличко. 

Цього разу вперше будуть голосувати «народжені в Україні». Це молодь, яким тільки виповнилось 18, і єдиною батьківщиною для них є незалежна Україна. Від того, кого оберуть молоді на парламентських виборах, дійсно залежить їх майбутнє і майбутнє України в цілому.

Як заявляють у прес-службі партії, «УДАР» активно закликає молодь прийти на вибори і проголосувати так, як підказує розум і серце. Віталій Кличко закликав не продавати свої голоси за гроші, що пропонують політичні сили, для яких підкуп голосів - чи не єдина можливість потрапити до Верховної Ради нового скликання. «Я прошу вас подумати, перш ніж брати ці гроші, продавати своє майбутнє. Тільки від вас залежить, яким буде ваш завтрашній день», - сказав він. 


Прес-служба Житомирського виборчого штабу партії «УДАР Віталія Кличка»

Тэги: выборы 2012, УДАР Кличко, агитация

Схожі новини:


Комментариев: 3
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 14:07:44, 25.10.2012 [Материал]

симптоматично....
комментариев ноль....
Дорогенька
2 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 15:01:58, 25.10.2012 [Материал]

новина ні про що...
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 10:09:55, 26.10.2012 [Материал]

Нельзя увидеть невидимое, нельзя дотронуться к неосязаемому, невозможно комментировать нечто...
Оголошення на ЖЖ інфо: