Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2013 » Октябрь » 4 » 19:15:13

Кандидат в нардепы рассказал как Коцюбко спас Зубко от поражения на выборах

04.10.2013, 19:15:13 5373 45
Кандидат в нардепы рассказал как Коцюбко спас Зубко от поражения на выборах

Год назад в эти дни в Житомире бушевала избирательная кампания в Верховную Раду Украины. Победу тогда со значительным отрывом получил оппозиционер Геннадий Зубко, который одолел представителя власти Сергея Рыжука.

За год многое произошло - народного депутата успели обвинить в бездействии а губернатора - несколько раз СМИ отправляли в отставку. На пост мэра будто всерьез готовят Сергея Сухомлина, которому предсказывают высокие шансы на победу.

От выборов до выборов живет элита нашего города, и не только нашего, потому что на кону стоит формирование и распределение Городского бюджета. Скоро новые выборы, правда, Президентские, но от их результата зависит геостратегическая судьба Украины, поэтому борьба будет вестись игроками уровня "сильных мира сего".

Позволим себе опубликовать воспоминания кандидата в народные депутаты верховной рады Украины по одномандатному избирательно округа №62 Владимира Мирного. Оказывается, мало кто знает, что Геннадий Зубко мог бы проиграть выборы, если бы не Александр Коцюбко.

Итак, читаем ...

"По всій Україні вирує буря пристрастей, іде справжня ідеологічна війна між владними структурами та опозиційними силами. І в цьому шаленому бурані пристрастей та ідеологічної боротьби всі методи, всі стратегічні та тактичні можливості використовуються максимально обома сторонами.

Зрозуміло, що простий народ підтримав опозиційні партії. Що ж залишилось владі? А владі залишилось тільки одне: адмінресурс, фальсифікації та всякого роду махінації.

Вся України вирує! І тільки в Житомирі тиша та благодать, ніхто не судиться, ніхто нікого не б’є в обличчя, не застосовує газові балончики, ні на кого не надівають кайданки та нікого не тягнуть до буцегарні. В Житомирі все спокійно!

По багатомандатному виборчому округу № 62 впевнено – з перевагою в десятки тисяч голосів лідирує Всеукраїнське Об’єднання «Батьківщина» - 34781 голос; на другому місті – «УДАР» Віталія Кличка – 17694 голоси; на третьому – «Регіони» - 17068 голосів; на четвертому – Всеукраїнське Об’єднання «Свобода» - 11894 голоси і в самому кінці комуністи, там де їм і потрібно бути.

В одномандатному виборчому окрузі № 62 впевнено виграв Геннадій Зубко – 57809 голосів.

То як так сталося, що в Житомирі вибори пройшли більш менш спокійно? Насправді і в нашому прекрасному і старовинному місті готувались і фальсифікації, і всякого роду махінації, і окружна комісія була сформована таким чином, щоб опозиція не мала впливу на прийняття рішень.

Але, завдяки одній людині, все це не спрацювало. І я з гордістю називаю прізвище цієї Людини з великої букви: Коцюбко Олександр Петрович.

Пересічний скептик може з подивом сказати, як це одна людина змогла запобігти фальсифікаціям в цілому місті? А я скажу з усією відповідальністю: «Так – одна людина змогла це зробити. І я був цьому свідком.»

Коли я зайшов до окружної виборчої комісії, приблизно в 23-00, я побачив безліч народу. Коли я пішов до дільниці, то гадав, що всі кандидати будуть присутніми при підрахунку голосів, але я помилився, із одинадцяти претендентів, в залі сидів тільки один Коцюбко.

Ми привіталися, і перші слова, які він проголосив гучномовно на весь зал були такі: «Я нікому не дам фальшувати голоси виборців!».

На якусь мить всі завмерли, тому що цей голос прозвучав, як грім серед ясного неба. І коли ми з Олександром Петровичем почали далі спілкуватись, деякі члени комісій почали нас провокувати на скандал. Для мене це було якось дивно, спілкуються між собою два поважних кандидата в народні депутати Верховної Ради України, а до них починають приставати члени комісій і нести якусь ахінею.

Повірте мені, шановні житомиряни, для мене це все виглядало якось неприродно дивно. І претензії до скандалу були якісь мізерні і сміхотворні, про які, навіть, згадувати немає ніякої охоти.

Але Олександр Петрович, як айсберг в бурхливому океані людських пристрастей и пороків, плив до наміченої цілі: «Попередження фальсифікацій на виборах 2012 в Житомирі».

І, на кінець, настав той час, коли все розпочалось. Приблизно в три години ночі поступила інформація про те, що із семи виборчих дільниць зникли голови комісій з усіма бюлетенями та печатками, не видавши жодного протоколу про підрахунок голосів з мокрими печатками спостерігачам.

Я ретельно записав номери цих дільниць, і, коли знову зайшли представники перших двох дільниць, я сказав Олександру Петровичу: «Петрович, це ці дільниці». Коцюбко піднявся на повний зріст зі словами: «Так ви що не зрозуміли, що фальсифікацій в Житомирі я не допущу».

І, проштовхнувшись до голови окружної комісії промовив: «Зачиніть двері! Нікого не впускати і не випускати. А я зараз викличу прокурора.»

Двері миттєво зачинились, і тут почалося щось неймовірне - члени комісій почали верещати, що хтось їм заважає проводити підрахунок голосів, почулися образи та погрози в сторону самого Олександра Петровича. Але він був непохитним.

Він знову на весь зал гучномовно промовив: «Я не дозволю викрасти голоси виборців, це їхні сльози по ночах і надія на покращення життя. І цей вибір, яким би він не був, я захищу! Прокурора сюди терміново, і хтось в цю ніч поїде в кайданках до буцегарні.»

Я помітив, як голови цих двох дільниць трясучими руками почали вихоплювати у голови окружної комісії з рук протоколи, та, схопивши мішки, почали проштовхуватись до дверей з несамовитим вереском: «Відкрийте двері, жінці погано».

Через деякий час все стихло і заспокоїлось, знову почався підрахунок голосів. Коли поступила інформація про те, що на тих виборчих дільницях, з яких зникли голови дільниць, все нормалізувалось, і всім спостерігачам видали протоколи з мокрими печатками. Я побачив, що напруга на обличчі Олександра Петровича зникла, він почав всім посміхатися своєю приємною і відкритою посмішкою. Під самий ранок, потиснувши мені руку, тихо вийшов із приміщення для підрахунку голосів.

А я про себе подумав: «А що було б, якби не було Коцюбка?».

І з сумом зрозумів, що була б війна, скандал, комісія проголосувала б за вивід незадоволених людей з залу і був би дерибан голосів…

Я дивився на членів окружної комісії і бачив, які вони були подавлені і засмучені. А я на світанку, вийшовши з приміщення міськвиконкому, був веселим і радісним від того, що я побачив і відчув. І вирішив: будь що, донести до громади міста ім’я справжнього героя в ніч підрахунку голосів – Коцюбка Олександра Петровича.

Олександр Петрович переміг в цю ніч не тільки тих, хто готував і втілював спроби фальсифікації, але й того хто їх започаткував, сказавши такі слова: «Не важливо, як проголосували, а важливо як порахували».

Вже пройшло декілька днів після виборів, а я весь час дякую Господу Богу за те, що Він дозволив мені бути присутнім і бачити своїми очима, як рушаться плани темних, підлих і підступних сил. Я надзвичайно радий, що волевиявлення житомирян не було сфальшованим."

В.В. Мирний, кандидат в народні депутаті Верховної ради України по одномандатному виборчому округу № 62

Схожі новини:


Комментариев: 44
vovik-zt
1 ВовикЬ (vovik-zt)   • 21:56:36, 04.10.2013 [Материал]

Мэдаль вручить адназначна ! :)
Forte
2 Forte (Forte)   • 22:17:52, 04.10.2013 [Материал]

Почему так мелко? Орден. С закруткой на спине)
Статья так себе, ни о чем.
То же самое можно про многих людей написать, т.к. многие работали против фальсификаций при подсчете голосов. Всю ночь мотались по участкам, и что?
толян11
8 анатолий (толян11)   • 08:07:13, 05.10.2013 [Материал]

ваще дать ведро медалей!
Z-Ber
17 Борис Удальцов (Z-Ber)   • 14:29:43, 05.10.2013 [Материал]

Статья как раз совсем в другую сторону от того, что было. Коцюбко год назад в телепередаче Геннадия Боценюка рассказывал о том, как Зубко закрывал и приватизировал аптеки, и о том, как Сухомлин на позапрошлых выборах покупал голоса избирателей с Малеванки, но кинул их и не заплатил обещанные 200 гривен, и сколько ему потом пришлось занести в суд, и в прокуратуру, чтобы дело закрыть.
генератор
18 Игорь савчук (генератор)   • 18:32:10, 05.10.2013 [Материал]

И как Сухомлин "украл" 1 млн.грн. на ФОК, что якобы выделила миська рада. Зачем на год назад углубляться - посмотрите ближайшую статью на этом сайте с фамилией Коцюбко.Успокойся, Петович, эти регулярные публикации очков тебе не добавят. Все уже уже давно про тебя все поняли: пролезть во власть (в любую,!) не имея бабок, имея только огромное желание. А посему хоть героя из себя корчим, хоть оппозиционера, хоть защитника церкви, хоть богохульника: все равно, абы дорваться!
Oleggg
38 Олег Гаврилюк (Oleggg)   • 17:56:48, 06.10.2013 [Материал]

Коцюбко приложил Сухомлену, за круглым столом с журналистами объяснится за эти деньги .Последний отказался,а зря. Сарно подтвердила что перечисляла на ФОК" и на "Плазу" деньги.Значит Коцюбко прав!и слова украл надо писать без ковычек
Oleggg
36 Олег Гаврилюк (Oleggg)   • 17:44:49, 06.10.2013 [Материал]

-Александр Коцюбко, опубликуйте пожалуйста документы "если такие есть"кидка на малеванке.
garold
3 Кonstantin (garold)   • 23:42:04, 04.10.2013 [Материал]

Чего так мелко,Герой Украины!!!
as
13 Сегрій (as)   • 11:01:22, 05.10.2013 [Материал]

Мелко берете. В статье есть аккуратная подводка под Нобелевскую премию Мира. Вот она цитатка дня:

"А я про себе подумав: «А що було б, якби не було Коцюбка?».

І з сумом зрозумів, що була б війна,..."
генератор
23 Игорь савчук (генератор)   • 18:52:52, 05.10.2013 [Материал]

Клевый коммент, +100!
Дорогенька
4 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 23:50:46, 04.10.2013 [Материал]

ой...ааааааааааа...

мультізадоволення отримала.
як людина, яка провела всю ніч в овк і була свідком всіх тих подій, хочу сказати - 3,14здить товаріщ Мирний, який кста, до ранку недожив, а змотався біля півночі.
а двері закрив годований, йому допомагали декілька членів комісії овк.
а коцюбко ще в 10 вечора хлебав коньяк з приводу народження чи то внучки чи то алемінниці і вимагав, щоб йому в дупу запихнули бюлетені... чи то не йому, але дуже просив.
Forte
6 Forte (Forte)   • 23:58:53, 04.10.2013 [Материал]

Ага, я вот тоже самое вспомнила)))
Герои, чо.
Юрко
28 Юрій Градовський (Юрко)   • 11:14:43, 06.10.2013 [Материал]

Точно, Люд. Я регочу ось, читаючи це все))))
Дорогенька
5 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 23:57:21, 04.10.2013 [Материал]

хочу послатись на свої ж слова
http://zhzh.info/news/2012-10-29-14239

Людмила Харчук Дорогенька (29 Октябрь 2012 00:28:00)
коцюбко на овк бухий пропонує всім засунуть бюлетені в задніцу

Мирний, гад, будеш бачити мене в місті, переходь дорогу, а краще БІЖИ ПАДЛЮКА БІЖИ... я тобі всю морду заплюю за таке брехлярство.
ти ж від мене за півметра сидів і від тебе так само спиртярою несло...
Crespito
12 Hernan (Crespito)   • 10:37:12, 05.10.2013 [Материал]

Еще и в 90-е бушевал дядя коцюбко, а такой хороший оказывается дяденька. Клуб "контингент" как-то по зоновски звучит...
генератор
19 Игорь савчук (генератор)   • 18:36:19, 05.10.2013 [Материал]

Да он и выглядит по-зоновски в лице Петровча. Эх, белый пинжачок, ручка за отворот...Шура Балаганов и 5 тисяч для счастья. Коверный клоун с очередными интернет-комиксами.
Aleksej78
7 Алексей (Aleksej78)   • 00:14:07, 05.10.2013 [Материал]

Давно такой смешной джинсы не читал.
vik2000_04
9 Виктор (vik2000_04)   • 08:13:53, 05.10.2013 [Материал]

Хрень какая-то пустопорожняя
Fedya
10 jose (Fedya)   • 08:26:41, 05.10.2013 [Материал]

Вот то что год назад в избирательной эйфории как-то веселее было с отоплением в жилых домах - это тоже благодаря Коцюбке?
Sandra
11 Sandra (Sandra)   • 09:30:12, 05.10.2013 [Материал]

Готують нову персону на велику посаду. Якось зачастили імена Мирного і Коцюбка на ЖЖ. До чого весь цей триндьож не знаю, але знаю одне, що Зубко Коцюбку як сливка в сраці. З дій останнього неозброєним оком видно, що він усіляко намагається підстрибнути вище власної голови та якось нічого не виходить, навіть якщо використовувати брудні схеми, з якими пан Коцюбко дуже знайомий.
А про ситуацію на ОВК і так всі знають, адже це Житомир-село, і не таке вже й велике. В ту ніч там було багато людей, які можуть видряпати очі за цю нахабну брехню.
По тому як прихвістники Коцюбка його боготворять і розхвалюють у нього неодмінно мають вирости крила, а якщо придивитись пильніше до фото, то можна побачити ледве примітний німб
генератор
20 Игорь савчук (генератор)   • 18:41:27, 05.10.2013 [Материал]

Та хто таку персону буде готувати?! Лише політичний комікадзе! Проте закон усіх останніх виборів довів: чим дальше від Коцюбка - тим вище твій рейтинг.
KAPJICOH
14 Andrey (KAPJICOH)   • 11:02:42, 05.10.2013 [Материал]

Коцюбка в очередной раз прилюдно обосрался. :))
генератор
21 Игорь савчук (генератор)   • 18:47:48, 05.10.2013 [Материал]

Чувствую, не в последний.Интересно, куда он опять хочет, в какие депутаты? Судя по выпадам в адрес то Дебоя, то Сухомлина - в мэры.Или в Президенты?И как, интересно, его братское соратничество со "свободовцем" Мирным уживаются в человеке с преданностью идеалам советских воинов-ветеранов? Вот уж дешевка...
Юрко
27 Юрій Градовський (Юрко)   • 11:12:43, 06.10.2013 [Материал]

А до чого тут "свободівець" Мирний????
TarasS
15 Тарас (TarasS)   • 11:05:24, 05.10.2013 [Материал]

"По тому як прихвістники Коцюбка його боготворять і розхвалюють у нього неодмінно мають вирости крила."

З перетинками. Як у кажана.
1-10 11-20 21-21
Оголошення на ЖЖ інфо: