Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2013 » Декабрь » 12 » 12:02:08

«Громадянська позиція» відреагувала на розпуск виконкому

12.12.2013, 12:02:08 3579 3
«Громадянська позиція» відреагувала на розпуск виконкому

®
В ситуаціях з позачерговими сесіями та численними замінами виконкому партія "Громадянська позиція” в Житомирі керується незмінними принципами:

  • Житомиряни вимагають прозорої роботи влади, а не кулуарних ігрищ чи то у владі, чи то в опозиції. Представники "Громадянської позиції” не будуть заручниками кулуарних інтересів окремих людей.

  • Депутати Житомирської міськради повинні, в першу чергу, не звинувачувати, а показувати власний приклад: працювати для людей та звітувати про роботу. Депутат "Громадянської позиції” у міськраді Величко Олександр  продовжує діяти саме в такий спосіб (звіти про роботу  http://zt-rada.gov.ua/pages/c420).

  • Головною проблемою Житомира ми вбачаємо не окрему структуру, а засилля бізнесменів і у владі, і в опозиції серед депутатів усіх рівнів.

Оскільки кулуарні ігри продовжуються, звітують лише одиниці з депутатів, а бізнесмени продовжують лобіювати власні інтереси. Реальним  кроком до вирішення проблем міста може бути заміна усіх тих, хто знаходиться на виборних посадах у владі м.Житомира: мер, депутати міської ради.

Саме тому "Громадянська позиція” продовжує готуватись до місцевих виборів з висуванням власної кандидатури у мери Житомира та кандидатів у депутати Житомирської міської ради.

Прес-служба обласної організації політичної партії "Громадянська позиція”

Схожі новини:


Комментариев: 3
LeonXS
1 Сергій Харчук (LeonXS)   • 12:46:00, 12.12.2013 [Материал]

А чому громадянська позиція регулярно в унісон голосує з ПР під питання вигідні меру.

Величко у союзі з Дебоєм?
batonov
2 batonov (batonov)   • 13:03:17, 12.12.2013 [Материал]

Величко от слова Великий, скорее всего, он и сам такого же мнения. Складывается впечатление, что жить дальше в Житомире он не собирается, наверно следующий этап это Величко-депутат ВР от Дебоя...
ВиК
3 Viktor (ВиК)   • 13:21:20, 12.12.2013 [Материал]

Не, ну все понятно - после роспуска исполкома повторно завести в новый состав своего человека (Ткачука) у Величко не получится...
Оголошення на ЖЖ інфо: