Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2014 » Октябрь » 3 » 14:09:06

Страшное ДТП в Житомирской области: 2 человека погибли, 8 в больнице

03.10.2014, 14:09:06 4578 5
Страшное ДТП в Житомирской области: 2 человека погибли, 8 в больнице

В Житомирской области микроавтобус с пассажирами вылетел в кювет и перевернулся.

Об этом  «Журналу Житомира» сообщила пресс-служба управления ГСЧС в Житомирской области.

3 октября, в 03:54, на пункт связи 27-й государственной пожарно-спасательной части пгт Червоноармейск поступило сообщение о дорожно-транспортном происшествии, которое произошло на 183 км трассы Киев-Чоп возле села Курное. В службу спасения «101» позвонил дежурный районного отдела УМВД в области. Правоохранитель сообщил, что необходима помощь спасателей в изъятии погибших и травмированных из поврежденного авто.

Выяснилось, что микроавтобус Mercedes-Benz Sprinter двигался из Ивано-Франковска в направлении Киева. Водитель по каким-то причинам не справился с управлением, микроавтобус вылетел в кювет и перевернулся. В бусе находилось 15 пассажиров.

Когда спасатели прибыли на место аварии, там уже были три кареты «скорой помощи». Бойцы ГСЧС деблокировали троих травмированных пассажиров. Сначала они помогли освободиться из металлической ловушки женщине, которая застряла у задних дверей. Пострадавшая получила травму плеча и не могла самостоятельно покинуть автомобиль. Еще двум мужчинам зажало ноги. Спасатели с помощью бензореза деблокировали их и передали в руки медиков.

В результате происшествия 2 человека погибли и 8 травмированы. Пострадавших с травмами разной степени тяжести доставили в Червоноармейскую центральную районную больницу. Еще 5 пассажиров от госпитализации отказались.

Специалисты устанавливают все обстоятельства дорожно-транспортного происшествия.

Тэги: дтп, Житомирская область

Схожі новини:


Комментариев: 5
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 14:54:08, 03.10.2014 [Материал]

Заснуло за кермом, мурло.
Dimyand
2 Dimyand (Dimyand)   • 14:59:10, 03.10.2014 [Материал]

А ти там був, мурло? Чи здогадався?
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 15:47:05, 03.10.2014 [Материал]

Поясни, мурло, як можна ще звалитися в кювет на сухій дорозі о 04:00 ранку?

Це час "демонів сну".
Dimyand
4 Dimyand (Dimyand)   • 18:18:22, 03.10.2014 [Материал]

Хтось підрізав, екстренне маневрування (пішохід, собака), пробите колесо, технічна несправність,зустрічне світло якогось мурла, тощо.

На рибалку їздив? В 04:00 ранку восени дорога досить волога
kolvich
5 Nikolay (kolvich)   • 00:00:13, 04.10.2014 [Материал]

Дорожня трагедія позбавила життя двох чоловіків. Майже десяток дістали травм. Страшна аварія сталася на Житомирщині. Там розбилися будівельники, що їхали на заробітки до Росії.
Трагедія сталася о четвертій ранку. Десятьох будівельників із Західної України пасажирський MERCEDES-BENZ SPRINTER віз до Санкт-Петербурга на роботу. Поблизу повороту до села Курного 25-річний шофер не впорався з кермуванням, транспорт з'їхав у кювет і перекинувся.
Володимир Гриб, керівник УДАІ в Житомирській області:
- Третього жовтня, близько п'ятої години ранку, на 185 км а/д Київ - Чоп, Червоноармійського району, водій автомобіля MERCEDES-BENZ SPRINTER, 25-річний житель Івано-Франківської області, рухаючись в напрямку міста Києва, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди два пасажири загинули на місці пригоди та вісім отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставлені до медичного закладу.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів, тридцятишестирічний і тридцятидев'ятирічний мешканці Івано-Франківщини й Тернопільщини - загинули. Семеро їхніх земляків нині в лікарні. Водій німецького мікроавтобуса, двадцятип'ятирічний Іван через шоковий стан пояснити причину трагедії не може й досі.
Іван, водій:
- Це твій транспортний засіб?
- Да.
- А скільки ти вже на Санкт-Петербург їздив? На роботу, да?
- Від 18 років.
- Це вже скільки років ти їздиш?
- Ну сім получається чи вісім.
Чому загинули люди і який ступінь вини водія - з'ясовують слідчі.
Авторство: Олександр Райковський, Василь Кравцов
Оголошення на ЖЖ інфо: