Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 20 » 20:49:02

Іван Литвин: «Час підтримати українські таланти»

20.10.2014, 20:52:02 2362 8
Іван Литвин: «Час підтримати українські таланти»

®
Зустрічаючись із місцевими громадами району, команда беззаперечного лідера по 66 округу Івана Литвина познайомилася із талановитою жінкою, котра створила у місцевому будинку культури справжню машину часу.

Світлана Самойленко з дитинства любила все українське – вишивку, пісню, хати, предмети побуту.  Колекцію вона збирала чотири роки: частина речей була взята з дому свекрухи, чимось допомагали люди.

Музична сім’я більш ніж із десяти осіб – ще одна гордість жінки, котра за своє життя устигла покерувати двома будинками культури. Чоловік грає на гармошці, мати - на гармошці і баяні, батько на бубонцях, сини і онуки – на бубонцях і барабанчику, сестра і племінниця співають, сама Світлана оволоділа баяном – справжній музичний колектив.



В перервах між репетиціями жінка мріє про старовинного ткацького верстата. А в ідеалі – і про «живий» музей на кшталт хати Тараса Шевченка у Моринцях, де кожна деталь  інтер’єру  буде відповідати часу, у якому люди використовували подібні експонати.

«Зараз усе упирається у фінанси, - бідкається жінка, - сільська рада маленька, коштів не має. А я практично все життя відпрацювала на половину ставки. В нинішніх умовах музей створити дуже важко». На її думку, українці мають терміново змінювати пріоритети:  проводити люстрацію влади, вводити в моду українське – одяг, музику.

Поспілкувавшись з жителями населеного пункту, необхідність піднести культуру на новий рівень відмітив також Іван Литвин.

«Основа успіху, - вважає кандидат, - це поєднання досвіду і молодого ентузіазму. Запозичуючи іноземну практику, ми не маємо права загубити власну ментальність. Розвиток України у нашій єдності. Ми маємо бути однодумцями і йти до спільної мети».

Скептично ставиться Іван Литвин і до проблеми врізання надбавок вчителям і бібліотекарям, яка хвилює жінку.

«Досить старим політикам набивати власні кишені за рахунок найбільш вразливих верств населення, - вважає кандидат, - настав час нового лідера і освіченої, здорової України. Час нарешті підтримувати, стимулювати українські таланти. Ми найкраща нація. І заявимо про це на всю Європу, а згодом і на весь світ».

Тэги: выборы 2014, Иван Литвин

Схожі новини:


Комментариев: 8
Мариан
1 Мариан Романишин (Мариан)   • 21:49:14, 20.10.2014 [Материал]

"Досить старим політикам набивати власні кишені за рахунок найбільш вразливих верств населення, - вважає кандидат, - настав час нового лідера..."
Я тоже так думаю, пора молодым воровать, а то этих пердунов старых хрен от корыта отгонишь.
skyborn
2 no name (skyborn)   • 23:30:54, 20.10.2014 [Материал]

чувствую, что на этот ресурс до выборов не стоит заходить, дабы не портить себе настроение, видя с какой плотность литв-онок здесь пиарит себя и свою команду.
Artmaker
3 Евгений (Artmaker)   • 23:39:26, 20.10.2014 [Материал]

Ну так всё правильно, НАРОД ДОЛЖЕН ЗНАТЬ СВОИХ УРОДОВ В ЛИЦО И ХО-О-О-РОШЕНЬКО ЭТИ ЛИЦА ЗАПОМНИТЬ! Так держать, админ!!!
Сalikusu
4 HOOLIGANova (Сalikusu)   • 00:03:34, 21.10.2014 [Материал]

мі самі нє мйєстниє, всью жізьнь на пана гарбатілісь і мєчьталі про матіз бурйячьковий.
а йєщйє салон красати і фітнєс-клюб.
спі... в смісле, паможешь, Вань?
vovik-zt
5 ВовикЬ (vovik-zt)   • 01:17:43, 21.10.2014 [Материал]

Хто це??! що за беззаперечний ..ідер?
volia
6 влад (volia)   • 07:54:50, 21.10.2014 [Материал]

Лидер по публикациям на ЖЖ - за день уже 4
macs-v
7 Macs (macs-v)   • 08:11:39, 21.10.2014 [Материал]

Эт есть позитифф.

Когда в принудительном порядке навязывается какая-либо идея это вызывает обратный процесс и стойкое отвращение от назойливого пиара.

Чем больше энтот голубок пиарится, тем больше у него шансов пролететь, как фанера над Парижем.

Пожелаем ему в этом удачи.
current_user
8 Current User (current_user)   • 09:04:00, 21.10.2014 [Материал]

То навіщо такий бравий вояка покинув армію?
Оголошення на ЖЖ інфо: