Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2014 » Октябрь » 21 » 11:26:38

Майбутнє починається з дітей

21.10.2014, 11:30:45 1875 1
Майбутнє починається з дітей

®
Тривалий час проект «Казкове Полісся» подорожує населеними пунктами Житомирщини. Не було жодного села чи містечка, де б не зустріли казку без дитячих посмішок.

Цікаві конкурси та веселі ігри -  це далеко не усі сюрпризи, які готують гості для дітей області.

«Чесно кажучи, це щастя – працювати з дітьми, - розповідає дитячий аніматор Олена Ігнатенко, - непідкупна радість, світлі серця, щирий сміх не купити за гроші. Буквально сьогодні до мене підійшов маленький хлопчик і сказав: «Знаєте, ви найкраща на світі». І не повірите – втому як рукою зняло. В такі моменти розумієш, що у нашої країни є майбутнє».

Такої ж думки й аніматор Сергій Макаренко. «Не секрет, що щоденні поїздки виснажують, - говорить він, - але в часи, коли країна переживає тяжкі часи боротьби за свободу, коли батьки, сини і брати захищають східні кордони України, дітям особливо потрібна підтримка. Вони мають знати, що не дивлячись ні на що, в житті завжди є місце для казки»

Інколи трапляються села, де діти ніколи не бачили подібних казок. Такі моменти беруть за душу.

«Коли ми створювали проект «Казкове Полісся», - розповідає обранець громади, кандидат в народні депутати Іван Литвин, - нам і в думку не спадало, що він настільки припаде по душі жителям області. На зустрічах з громадами я часто чую подяки і прохання привезти казку ще раз. Я даю обіцянку: навесні, щойно потепліє, група повернеться до глядачів з новими силами і новою програмою. Ми зобов’язані зробити наших дітей щасливішими».

Джерело facebook.com/lytvynivan

Схожі новини:


Комментариев: 1
volia
1 влад (volia)   • 13:57:24, 21.10.2014 [Материал]

...обранець громади, кандидат в народні депутати Іван Литвин...- а слабо побить вчерашний рекорд в 4 статьи???
Оголошення на ЖЖ інфо: