Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 29 » 09:58:29

«Народний фронт» дякує за підтримку та довіру мешканцям Житомирщини

29.10.2014, 09:58:29 2263 2
«Народний фронт» дякує за підтримку та довіру мешканцям Житомирщини

®
У всіх шести округах на Житомирщині політична партія «Народний фронт» отримала найбільше голосів виборців. Такі результати свідчать про те, що мешканці області готові до змін та підтримують демократичні сили.

Політична партія «Народний фронт» вдячна усім, хто віддав за неї свої голоси на виборах 26 жовтня. Така підтримка житомирян свідчить про величезну довіру.

У той же час перед партією стоїть відповідальність за майбутнє нашої держави та за ті зміни, на які очікують українці. Суспільство сьогодні ставить перед нами виклики і задачі, які ми будемо вирішувати.

Усі люди, які сьогодні стають депутатами від «Народного фронту», варті тієї довіри, яку вони отримали від українців. Ми надзвичайно вдячні мешканцями області за те, що отримали від них цей мандат.

Ми виграли вибори на окрузі №66 і нова Рада матиме порядного, молодого та професійного депутата Павла Дзюблика. Це велика перемога. Розуміємо, яку відповідальність маємо перед виборцями цього округу. Перед нами сьогодні стоїть багато завдань, і ми впевнені, що «Народний фронт» із цими завданнями справиться.

Ми також переконані, що ключовими питаннями, які стоять перед країною сьогодні, є закінчення війни з Росією на сході та прискорення євроінтеграційних процесів.

Керівник обласної організації партії "Народний фронт" в Житомирській області Вадим Кривенко, перший заступник  керівника обласної організації партії "Народний фронт"  Руслан Годований


Тэги: парламент, Народний фронт, выборы 2014, Житомирщина

Схожі новини:


Комментариев: 2
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 19:29:49, 29.10.2014 [Материал]

не забудем
не простим
HOOLIGAN
2 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 19:31:12, 29.10.2014 [Материал]

а НФ это тот, что РЗБЛТа поддержал по мажоритаркеи? не, ну так сам же Богря и говорил
Оголошення на ЖЖ інфо: