Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2014 » Ноябрь » 12 » 09:00:01

Без скальпеля та пігулок лікують суглоби та хребти у медичному центрі «Відновлення»

12.11.2014, 16:49:44 10825 9
Без скальпеля та пігулок лікують суглоби та хребти у медичному центрі «Відновлення»

®
Рік тому у Житомирі запрацював унікальний медичний центр реабілітації та здоров’я спини «Відновлення», де використовуючи найсучасніші медичні методики та обладнання, не лише відновлюють функцію спини та суглобів, але й омолоджують опорно-руховий апарат людини. І все це без пігулок та операцій!

Спеціалісти центру розповідають, що останнім часом побільшало пацієнтів, які скаржаться на болі в області спини та суглобів. За словами директора центру Матвія Хренова, щоб допомогти хворим та поліпшити стан їх здоров’я, лікарі центру використовують широкий спектр методик: ударно-хвильову терапію, міостимуляцію, лазеротерапію та сухе витягування хребта.

- Використовуючи можливості нашого центру, ми можемо подіяти на всі ланки механізму захворювання. Скажу відверто, що «хітом», справжнім революційним проривом у лікуванні наслідків хронічних перенапруг є ударно-хвильова терапія, яку ми використовуємо - розповідає Матвій Володимирович. – Цей метод дозволяє зняти запалення, ліквідувати больовий синдром, відновити об’єм рухів у суглобах, підвищити витривалість навантажень, відновити професійну або побутову діяльність, запобігти подальшим загостренням.

Не менш сучасним методом, який використовують у центрі «Відновлення» є лікування за допомогою унікального та надпотужного лазера високої інтенсивності. Завдяки лазеру біль швидко ліквідується, відновлюється рухливість та стан клітинного балансу, швидко знімається запалення. Основними показами для даної методики є: артрози, дегенеративні захворювання хряща, остеохондроз, остеоартрити, хвороби суглобів від перенавантаження, бурсити, епікондиліти, тендиніти і тендосиновіїти, набряки, гематоми, розтягнення зв'язок, хондропатії наколінника, всі спортивні травми.

Гарно себе зарекомендував як серед лікарів, так й серед пацієнтів центру сучасний метод відновного лікування в основі якого лежить електрична стимуляція нервів та м'язів – електроміостимуляція. Лікарі «Відновлення» застосовують сучасний стимулятор «Міоритм», який працює на клітинному рівні з м’язами. Цікаво, що ця технологія була розроблена Київським науковим інститутом для космонавтів. Такого обладнання немає ніде в Україні.

У своїй практиці спеціалісти центру використовують й тракційні методи.

- Ці методи відомі ще з часів Гіппократа, який вперше відкрив зв'язок між захворюваннями хребта та внутрішніх органів, - розповідає лікар-вертибролог центру «Відновлення» Олексій Козаков. – Щоправда, з того часу вони постійно вдосконалювались і вже зараз існує всім широко відоме, так зване, підводне витяжіння, яке є майже у кожному санаторії. Ми у своїй практиці використовуємо «сухе» комп’ютерне витяжіння, яке є максимально удосконаленим.

Сухе витягування хребта рекомендується професійним спортсменам, водіям, які перебувають за кермом і людям, що працюють за комп'ютером більше двох годин на добу. Без процедури не обходиться й реабілітація хворих, що перенесли операції опорно - рухового апарату та відновлення працездатності суглобів і м'язів після їх тривалої нерухомості.

Завдяки спеціалістам центру, передовим методикам та найсучаснішій апаратурі, тут лікують: остеохондроз, сколіоз, радикуліт, килу міжхребцевого диску, протрузії міжхребцевих дисків, ішалгію (ураження найкрупнішого нерву нашого організму - сідничного), люмбалгію (хронічний ниючий біль в попереку), міозит (запалення м'язів), міжреберну невралгію, міофасциальний біль, остеопороз, остеоартроз, позбавляють болю в кистях, ліктях, колінах та плечах.

Хотілося б й відмітити те, що спеціалісти центру позбавляють своїх пацієнтів й від «п'яткової шпори», яку в обласному центрі більше ніде не лікують. Дуже неприємне захворювання, яке проявляється пекучими, гострими болями при опорі на п'яту, хворі порівнюють цю біль з «цвяхом у п'яті».

Варто наголосити, що ефект одужання у центрі «Відновлення» настає без медикаментів та операцій. За словами лікарів, часто медикаментозне лікування лише маскує хворобливий процес, який прогресує з кожним днем та переростає у хронічний.

- Простіше виписати пацієнту рецепт в аптеку, - продовжує Матвій Хренов. – Значно важче підібрати ключ до організму і, знайшовши причину болю, позбавити людину від нього без пігулок і блокад. Адже людський організм - це єдина система, і порушення роботи однієї з її частин завжди спричиняє дисбаланс в інших. Тому ми лікуємо не хворобу, а людину!

Фахівці центру «Відновлення» закликають не затягувати із візитом, не чекати хронізації процесу та ускладнень, а звертатися якнайшвидше. Знайти центр реабілітації та здоров’я спини «Відновлення» можна за адресою вул. 1-го Травня 20, а зв'язатись з фахівцями і записатися на прийом - за телефонами 0412464073 та 0680735860.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті http://reabilitacia.zt.ua/.



































Тэги: Житомир, медицина

Схожі новини:


Комментариев: 9
Voice
1 of persuasion (Voice)   • 09:19:25, 12.11.2014 [Материал]

...после посещения этого центра начинаешь понимать,что самое "дорогое" у человека это здоровье
kimm4343
2 Teddi (kimm4343)   • 11:54:03, 12.11.2014 [Материал]

Почему?! Что хуже становится?
Voice
3 of persuasion (Voice)   • 12:42:23, 12.11.2014 [Материал]

...иногда совсем плохо становится,когда понимаешь с какой скоростью исчезают деньги, а процедуры доктор настоятельно рекомендуют продолжить
aio
4 Макс (aio)   • 12:55:30, 12.11.2014 [Материал]

Каким опытом руководствуетесь? После посещения этой клиники?
svn
5 сергей (svn)   • 15:27:27, 12.11.2014 [Материал]

Хорошо иметь: папу-глав.врач "Здоровье", что на измерителе и дядю Розенблата......
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 19:49:25, 12.11.2014 [Материал]

Сравните фото 3, 7, 8, 9. Сами на себя рекламу снимают. Даже и тут экономят, что не скажешь об их услугах.
aio
9 Макс (aio)   • 21:23:11, 12.11.2014 [Материал]

Когда будете что-то рекламировать, то предоставлю вам профессиональных моделей. Свои контакты могу оставить для роскошных заказчиков
7 fb Mathey Khrenov   • 20:04:28, 12.11.2014 [Материал]

Да, действительно на фото работники центра, так как мало кто из реальных пациентов хочет "светиться" на фото. Поэтому мед центры фотографируют персонал, что вовсе не говорит о качестве услуг.

О вопрос о стоимости услуг.... А сколько они по вашему в частном центре могут стоить, если цена оборудования в десятках тысяч евро?

И последнее. Качество наших услуг высоко, это легко проверить обратившись в центр. На любый вопросы с удовольствием отвечу.
aio
8 Макс (aio)   • 21:20:34, 12.11.2014 [Материал]

Меня иногда поражают обиженные жизнью интернет-люди. Выйдите в свет, там солнце светит, живые люди ходят.

Вот лично только сегодня с этой клиники и могу сказать своё мнение. Был сделан магнит и лазер, после первого дня процедур почувствовался результат. Уже два года боремся с проблемой, выкинуты деньги на консультации, лекарства, а проблема до сих пор проявляется. Вот первый день нам дал действительно надежду!

Персонал на высоте. Может кому-то привычней, когда им ворчат в городских больницах. Тут уже прямая дорога на оскопление. Побывал я много где и в той же Европе, о которой все так и говорят, но только сидят и сопли жуют своим негативом в интернете, потому и могу оценить уровень.

А вы ещё сидите и минусики ставите на мой выше комментарий, я в печали. Нищие вы люди, только я не о материальном.
Оголошення на ЖЖ інфо: