Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2014 » Ноябрь » 15 » 12:12:48

Юрій Мойсеєв почав вирішувати проблему каналізаційних мереж у приватному секторі Житомира

15.11.2014, 12:16:03 4110 6
Юрій Мойсеєв почав вирішувати проблему каналізаційних мереж у приватному секторі Житомира

Депутат міської ради Юрій Мойсеєв почав вирішувати проблему будівництва каналізаційних мереж у приватному секторі міста Житомира.

Свого часу ЗМІ Житомира писали про те, що в обласному центрі потребує нагального вирішення проблема утилізації нечистот, які у великих кількостях утворюються в неохоплених системою централізованої каналізації будинках приватного сектора.

І от, нарешті, у системному вирішенні цієї проблеми зроблено перший крок, - пише інформаційно-аналітичний портал Вголос.zt.

Юрій Мойсеєв підготував проект рішення та запропонував колегам розробити міську цільову програму, завдяки якій жителі приватних будинків будуть забезпечені централізованим водопостачанням та водовідведенням.

- Я вивчав цю проблему і можу впевнено сказати, що у значній частині приватного сектору немає каналізації, - розповідає Юрій. – У кращому випадку люди облаштували у дворі вигрібну яму, у гіршому, вирішуючи на одинці свою проблему, самовільно врізалися у дощову лівньовку. Звідти відходи життєдіяльності разом із стічними водами потрапляють у річку, а потім й до наших кранів!

За словами депутата, каналізування приватного сектору вирішить не лише проблему конкретних людей, але й позитивно вплине на стан здоров’я усього населення та зменшить небезпеку виникнення і поширення інфекційних захворювань.

Вже найближчим часом, відповідно до проекту рішення, відбудеться комплексна інвентаризація приватного сектору районів Житомира, зокрема, на предмет відсутності централізованого водопостачання і водовідведення та технічної можливості забезпечення. Також буде складений поетапний план будівництва мереж на найближчі п’ять років з переліком вулиць та провулків, у яких вестимуться роботи.

-Даний проект довгостроковий, а його мета, щоб в кожному будинку приватного сектору була вода та каналізація! – каже Мойсеєв.



Тэги: канализация, Житомир, моисеев

Схожі новини:


Комментариев: 6
garold
1 Кonstantin (garold)   • 14:17:24, 15.11.2014 [Материал]

Подготовка к местным выборам,началась!
Генрих
2 Емельян (Генрих)   • 15:38:56, 15.11.2014 [Материал]

Этот клоун, которого так удачно назвали тупым фламинго, крышует перевозчиков! И это факт! Не спеши, Юра. Выборы не скоро, а "сила блядей", которую ты своим там присутствием утопил и Кропачёву оказал медвежью услугу, тебя не спасёт. Ты - полный нуль! Да не забудь отчитаться, хочется видеть как ты, просравший центральные улицы города в войне ТТУ с маршрутками, проведёшь хоть метр канализационных труб!
New_Vasuki
3 Alex (New_Vasuki)   • 16:02:04, 15.11.2014 [Материал]

Откуда они лезут эти брехуны.
Auorigemma
4 Світлана (Auorigemma)   • 17:48:46, 15.11.2014 [Материал]

Проект довгостроковий))) Результатів чекати доооовго.
Ивасик
5 Телесик (Ивасик)   • 01:03:33, 16.11.2014 [Материал]

Тема для многих очень важна (21 век как никак), но по статье как-то сильно просто все. На деле думаю ничего не будет. А если и будет, то вангую что многим нельзя будет подвести воду и/или канализацию. Я уже молчу о финансовой стороне вопроса.
AlexIvanov
6 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:35:57, 17.11.2014 [Материал]

Мойша Мойсеев бесхребетная блядь. Сначало кинул на бабки малеванских избирателей. Затем кинул Фронт змин и побежал прислуживать Дебою. Дебой очень любит таких мальчиков на то он и Дебой-забой. А теперь и Сухомлин мальчика вернул в свое лоно для утех но теперь политических. Одним словом мальчик по вызову
Оголошення на ЖЖ інфо: