Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2015 » Февраль » 4 » 17:00:05

Ласуйте на здоров’я…     Реклама  

04.02.2015, 17:00:05 5053 0
Ласуйте на здоров’я…

Торт у всіх асоціюється зі святом. Із запаленими свічками. З радістю на обличчях. Не дарма саме торт є вінцем будь-яких урочистостей, адже він символізує собою благополуччя та достаток, він немов обіцяє солодке життя.

Тому, мабуть, в торт і кладуть всього й побільше: багато бісквіта, горіхів, варення, крему, з якого зверху загортають рожеві, білі і зелені трояндочки. Сьогодні вибір тортів в будь-якому магазині вражає уяву, і від різноманіття ласощів розбігаются очі. Але обираючи торт, варто памятати, що він не має бути не тільки смачним, а ще й натуральним, і віддавати перевагу перевіреним виробникам.

Житомирщина завжди славилася кондитерськими традиціями, які на певний період були призабуті. Але у  2013 році відновив роботу кондитерський цех місцевого підприємства ТОВ «Золотий коровай», який щороку збільшує свої потужності. Саме тут зробили акцент на відродженні традиційних рецептур.

Загалом на підприємстві випускають понад 40 найменувань продукції під торговою маркою «Хліб Житомира», серед яких такі відомі з дитинства вироби: ТОРТ «КИЇВСЬКИЙ», ТОРТ «ПРАЗЬКИЙ», ТОРТ «ТРЮФЕЛЬНИЙ»... Окрім цього, на виробництві освоюють нові види солодощів, які вдало доповнюють традиційний ряд продукції. Це і торти «ЗИМОВА ВИШНЯ», «БІЛИЙ ОКСАМИТ», «ТІРАМІСУ» та ще багато інших смаколиків. У цеху працює 17 працівників, які щодня виготовляють близько 300 – 400 кг солодощів, а в період свят - до 500 кг.
  • Працівники цеху – це майстри своєї справи, які працюють на підприємстві по 10-20 років. Цілі династії, передають свій досвід з покоління в покоління. Сьогодні це рідкість. І разом з тим - наша гордість, - пояснює Олександр Вербицький, директор хлібзаводу “Золотий коровай” (ТМ “Хліб Житомира”).
  • У виробництві ми використовуємо натуральні складники і максимально зберегли рецептури Радянського Союзу, тодішніх ГОСТів. Кондитерські вироби – це завжди затребувана продукція, і наша задача – виготовити її якісною та здоровою, адже прихильність покупців здобувається роками, - підсумовує директор.
Повернення до традиційних технологій якісно вирізняє солодкі вироби заводу поміж великої гами інших виробників. Купуючи ласощі ТМ “Хліб Житомира”, Ви можете бути впевнені в тому, що придбаєте, дійсно, смачну, корисну та високоякісну продукцію.
  • Ми випікаємо торти та тістечка й одразу доставляємо їх у наші магазини, адже вони мають обмежений термін зберігання, - розповідає Світлана Скоробогатова, керівник кондитерського цеху хлібзаводу “Золотий коровай” (ТМ “Хліб Житомира”).
  • Вся сировина проходить жорсткий контроль і завжди надходить свіжою. Маючи власну мережу фірмових магазинів та розгалужену дилерську мережу, торти та тістечка потрапляють на прилавки свіженькими і швидко розкуповуються, - каже кондитер.
Кожен працівник хлібокомбінату прагне зробити свою роботу на «відмінно», і найголовніша похвала - це задоволені покупці, які вибирають смачну продукцію підприємства, тому що вона - найкраща в регіоні!
Пресс-служба компанії "Золотий Каравай"


Тэги: Житомир, Хліб Житомира, хлібзавод, Золотий каравай

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: