Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2015 » Февраль » 26 » 12:52:33

Спростування неправдивої інформації стосовно падіння ліфта в Житомирі

26.02.2015, 12:56:10 6528 4
Спростування неправдивої інформації стосовно падіння ліфта в Житомирі

25 лютого 2015 р на сайті Журнал Житомира була опублікована новина про те, що в Житомирі в 9-ти поверховому будинку обірвався ліфт, з дівчиною всередині.

Як нам пояснили в обслуговуючій організації - ПБВП Магніт, з приводу виходу статті було створено технічну коміссію.

За висновками коміссії: сталася штатна ситуація - спрацювали уловлювачі (пристрій для загальмування, зупинки та утримання кабіни ліфта), внаслідок чого кабіна зупинилась.

В кабіні ліфта люди були відсутні.

Під час спрацьовування аварійної системи безпеки в ліфті, дівчина перебувала не в кабіні ліфта, а на сходовому майданчику на першому поверсі.

Тому, редакція "Журнала Житомира" просить вибачення у громадян міста Житомира за негативні емоції спричинені публікацією такої неперевіренної інформації.

Також просимо наших читачів, у випадку недостовірної або неповної інформації, писати про це у коментарях.

Схожі новини:


Комментариев: 4
senkabunin
1 Бунин Семен Владимирович (senkabunin)   • 15:30:42, 26.02.2015 [Материал]

Дуже добре, що спрацювала система захисту. Але ж вона через щось таки спрацювала, чогось лифт все таки мабуть обірвався. Не думаю, що констотації факта, що сталася щтатна ситуація достатньо. В цей раз, на привелике щастя і для "Магніту" також, нікого в лифті не було. Але ж на "авось" розраховувати особливо в таких випадках не можна. Необхідно створити певну комісію, не з числа працівників зацікавлених осіб "Магніт", а на рівні Житомирської міської ради із залученням держгірпромнагляду (якщо цей орган ще працює). Проаналізувати стан всіх лифтів міста та розробити ряд заходів, задля забезпечення надійності лифтів.
DomA
2 Владимир (DomA)   • 15:55:27, 26.02.2015 [Материал]

що тут скажеш)
balerina
3 olga (balerina)   • 18:38:18, 26.02.2015 [Материал]

Что-то в предыдущей статье, я не прочитала о том, что "в 9-ти поверховому будинку обірвався ліфт, з дівчиною всередині."
Dima31
4 Дима (Dima31)   • 09:32:36, 27.02.2015 [Материал]

Якщо мешканці , пересічні громадяни , та журналісти не володіють інформацією, та полінувались перевірити її , не заважали за потрібне бути присутні при перевірці данного ліфта пояснюю : Комісія була у складі Директора КП "ВЖРЕП-15" ЖМР , представника відділу УЖКХ міста Житомира , Головного інженера "Магніт" , незалежного експерта по ліфтам , та електромеханіка !
А мешканцям які не розуміють і не знають принцип роботи ліфта прошу почитати Правила НПАОП 0.00-1.02-08
Правила
устройства и безопасной эксплуатации лифтов
Після прочитанного я впевнений , що мешканцям які підняли цю бучу стане соромно через свою необізнанність !
Дякую за увагу !!!!
Оголошення на ЖЖ інфо: