Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2015 » Сентябрь » 16 » 00:57:48

ТОВ «Золотий коровай» вітає житомирян 100-кілограмовим тортом!     Реклама  

16.09.2015, 12:57:17 3726 0
ТОВ «Золотий коровай» вітає житомирян 100-кілограмовим тортом!

12 вересня під час «Свята хліба» житомиряни були приємно здивовані ініціативою житомирського виробника ТОВ «Золотий коровай», що працює під ТМ Tortissimo та ТМ Хліб Житомира. 

З нагоди Дня міста відпочиваючих у парку ім.Гагаріна пригощали майже 100-кілограмовим тортом з зображенням історичних пам’яток.

Олександр Вербицький, керiвник ТОВ «Золотий коровай», тепло привітав житомирян, що зібралися біля сололодкого подарунку. Він побажав миру, єдності у добрих починаннях, здоров'я та сімейного щастя для усіх:

 - День міста ще раз засвідчив, що ми, житомиряни, - це велика родина, що працює разом заради спiльного блага, допомагає та дбає один про одного. Ми хочемо розвиватись самі та розвивати наше стародавнє місто, хочему жити заможно, мирно та вільно. ТОВ "Золотий коровай" завжди чує житомирян та допомагає їм, працює, щоб наше місто було багатим, а його мешканці мали все, що їм необхідно: гарну роботу, достойну зарплату, нарешті, якісний хліб на столі! Зі святом, дорогі земляки!

До цих привітань приєдналась в.о. міського голови Любов Цимбалюк, разом з якою вони розпочали частування тортом мешканців міста. Великі шматки солодкого подарунку отримали усі охочі, серед яких було багато маленьких житомирян та навіть делегати польського міста-побратиму Плоцька. Залюбки посмакували тортом й колеги-пекарі з інших підприємств області.


Тэги: Хліб Житомира, Житомир, Золотий каравай, хлібзавод

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: