Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Сентябрь » 21 » 11:24:49

В Житомирі вручили ордени «Народний герой України». ФОТОРЕПОРТАЖ   PR  

21.09.2015, 11:24:49 3234 3
В Житомирі вручили ордени «Народний герой України». ФОТОРЕПОРТАЖ

У п'ятницю, 19 вересня, відбулася церемонія нагородження орденом «Народний герой України». 

За видатні заслуги в обороні незалежності України та волонтерській допомозі Збройним силам, у Житомирі нагороду отримали 18 бійців Збройних Сил і добровольчих батальйонів (двоє з них — посмертно), а також волонтери та організації, які допомагають на передовій.

В Житомирі нагородження провів Валерій Логінов, голова Благодійного Фонду «Бойове братерство» та Голова Громадської Організації «Бойове братерство ветеранів АТО», позивний «Аскольд».

«Особливість нагороди в тому, що ордени виробляються зі срібла, зібраного народом України. Звичайними людьми, які віддають частинку дорогоцінного металу і в першу чергу вкладають свою душу в цей орден, як шана нашим хлопцям: і загиблим, і живим», - зазначив Валерій Логінов.

Серед нагороджених військовослужбовці: Роман Косенко, Валерій Романюк, Чепеленко Олег, позивний "Хакер" (посмертно), Петро Барбух (посмертно) (екіпаж Артема Абрамовича), Ярослав Антонюк (екіпаж Абрамовича), Микола Ніконов, Мамулашвілі Ушангі, Володимир Цибуль, Михайло Волосюк, Анатолій Козел, Олександр Абаєв, Сергій Васьковський, В’ячеслав Ізотов, Богдан Катана, Андрій Марунчак, Євгеній Жуков, Валерій Краснян, Андрій Галущенко. Нагороду також отримали волонтери Марина Комарова, Ярослав Жилкін (Чорний Тюльпан) та волонтерська організація «Save lives together».

Наприкінці церемонії нагородження Валерій Логінов подякував людям, які постійно допомагають військовослужбовцям.

«Хочеться сказати слова вдячності людині, яка допомогла  організувати цю церемонію нагородження званням та орденом "Народний герой України" Сухомлину Сергію Івановичу. Не тільки за те, що він допоміг організувати цей захід, але й за активну громадянську позицію. Участь у патріотично-волонтерському русі та системній допомозі учасникам АТО».

Подібні нагородження відбулись також і у інших містах країни: Київ, Львів, Харків, Дніпропетровськ, Слов'янськ. Чергове нагородження заплановано через місяць в Одесі.

Довідково
Орден «Народний Герой України» — українська недержавна нагорода, запроваджена в 2015 році за ініціативою колекціонера антикваріату та волонтера Андрія Боєчка та ювеліра Дмитра Щербакова. Нагорода виконана в двох модифікаціях: червоно-чорна стрічка на колодці — для воїнів, що зі зброєю в руках захищали українську землю; жовто-блакитна стрічка на колодці — для волонтерів та медиків. 


























































































 

Тэги: Сухомлин, народний герой, орден

Схожі новини:


Комментариев: 3
Сalikusu
1 Çalıkuşu (Сalikusu)   • 11:37:56, 21.09.2015 [Материал]

Хлопцы, дай вам Бог сил, здоровья и фарта!
СПАСИБО вам большое!
Возвращайтесь живыми!
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 17:39:06, 21.09.2015 [Материал]

Слава Героям-Защитникам!
Шило
3 Алексей (Шило)   • 15:18:23, 22.09.2015 [Материал]

Потрох всё значки раздает. Это дешевле, чем выполнить свое обещание про 1000 гривен в день.
Оголошення на ЖЖ інфо: