Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Сентябрь » 25 » 16:26:00

Наталія Чиж захистила стратегію розвитку Житомира при Школі мерів   PR  

25.09.2015, 16:26:00 3702 0
Наталія Чиж захистила стратегію розвитку Житомира при Школі мерів

25 вересня лідер “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі Наталія Чиж захистила стратегію розвитку Житомира. 

13 команд презентували свої бачення перспектив міст та стратегії їх реалізації експертній комісії Школи мерів та отримали відповідні сертифікати. 

Команда “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі була обрана з-поміж 29 команд, які подали заявки на участь у програмі. Школа мерів – це інноваційна програма підготовки кандидатів на зайняття посад міських голів, яку відкрила Києво-Могилянська Бізнес школа разом з партнерами. 

У своїй презентації Наталія Чиж зосередила увагу на тому, що досі у Житомирі не було власної стратегії, яка об’єднувала громаду, місцеву владу та економічний сектор.

“Створена нами стратегія пропонує нове бачення підходів громади до розуміння сталого розвитку. Усі успішні стратегії розвитку сучасного світу означають процес інтеграції: місто досягає успіху лише тоді, коли всі проблеми розглядаються в єдиній системі координат”, - зауважила Наталія Чиж.
 
“Об’єднанням “Самопоміч” було проведено анкетування серед 100 підприємств різних галузей економіки. Основними проблемами розвитку обласного центру є: відсутність єдності у владі, несприятливий клімат для ведення бізнесу та залучення інвестицій, безробіття та відсутність чіткого плану розвитку. На підставі моніторингу Наталія Чиж спільно з командою сформували бачення ”Житомир-2025”, яке збираються втілювати у життя:

“Житомир – це індустріальне місто з великим інноваційним потенціалом, з потужними природними ресурсами та високоосвіченими людьми,  це екологічно безпечне місто, в якому мешканці впевнені у своєму комфортному, безпечному та надійному майбутньому.  Ми розробили два напрямки стратегії розвитку: пріоритети конкурентноспроможності, що слугують локомотивом економічного зростання Житомира, та пріоритети якості життя, у тому числі ЖКГ”. 

Також Наталія Чиж побажала майбутнім міським головам дотримуватися таких постулатів: бути самими собою, співпрацювати з іншими і допомагати тим, хто потребує.

Прес-служба “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі 
Фотографії:
Наталія Чиж захистила стратегію розвитку Житомира при Школі мерів

Тэги: Самопоміч, Чиж Наталья, выборы 2015, школа меров

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: