Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Октябрь » 7 » 17:52:25

Правда перемогла: суд виніс рішення на користь “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі та її лідера Наталії Чиж. ВІДЕО   PR  

07.10.2015, 17:52:25 4039 0
Правда перемогла: суд виніс рішення на користь “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі та її лідера Наталії Чиж. ВІДЕО

Кандидат на посаду Житомирського міського голови від Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Наталія Чиж звернулася до Житомирського окружного адміністративного суду із позовом до Євгенія Кузнєцова, який протягом останніх півроку використовув логотип та назву “Об’єднання “Самопоміч” для своєї брудної кампанії.

У суді було доведено і підтверджено документами про розпізнавальний знак, зареєстрований партією “Об’єднання “Самопоміч”.  Суд, вивчивши матеріали справи, виніс рішення про те, що Кузнєцов використовував цю символіку неправомірно та зобов’язав його утриматися від її використання у майбутньому. 

“Яке ж було наше здивування у залі судових засідань, коли Кузнєцов як відповідач у справі відмовився від наметів, газет, які розповсюджуються у нашому місті. Ніби це хтось робить без його відома, - зауважила Наталія Чиж. -  Ми вірили у правосуддя, тому справедливість перемогла”. 

Напередодні до штабу Житомирської міської організації Політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” зверталися житомиряни із скаргами на самозванця “Самопомочі”. 

“Хочу подякувати жителям Житомира, які не були байдужими і масово зверталися до нашого штабу із занепокоєнням, що у місті діє клон “Самопомочі”, - подякувала Наталія Чиж від імені всієї команди “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі. 

Прес-служба “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі 















Тэги: Самопоміч, Чиж Наталья, Кузнецов Евгений, суд

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: